Δευτέρα, Αυγούστου 8

Δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές από τον Α.Ο. Σάμης...... 1η και δυνατή!!


Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε πριν από λίγο ο Α.Ο. Σάμης.
Η ομάδα του Κώστα Βιτωράτου ενέταξε στο δυναμικό της τον εξαίρετο αμυντικό Λάμπρο Λογόνη ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Ο Λογόνης και πέρυσι έκανε ένα καλό πρωτάθλημα, αλλά λίγο πριν από τα μπαράζ αποχώρησε από τους "κιτρινόμαυρους".
Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα με ομάδες εντός και εκτός Κεφαλονιάς και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια των Σαμικών και θα λέγαμε ότι μπορεί να της αλλάξει επίπεδο. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Κ. Βιτωράτου.
Οι μεταγραφικές κινήσεις για τους «κυανόλευκους» της Σάμης δεν σταματούν εδώ και ετοιμάζονται και σε άλλες κινήσεις αναλόγου μεγέθους, ώστε να συνεχίσουν ότι έφτιαξαν πέρυσι και γιατί όχι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους, εκτός από αυτούς της Β’ κατηγορίας!
Άλλωστε από φέτος θα αγωνίζονται στη φυσική τους έδρα το γήπεδο της Σάμης στο οποίο σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο, με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, να παραδοθεί στο Σωματείο και τη νεολαία της περιοχής.
Ας δούμε παρακάτω τι δήλωσε στο sportsthea για τη μεταγραφή του ο Λάμπρος Λογκόνης:
«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο της ΣΑΜΗΣ για την πρόσκληση που δέχτηκα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προπονητή κύριο Κώστα Βιτωτάτο γιατί ήμουν προσωπική επιλογή δίκη του!
Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βγάλω ασπροπρόσωπους όλους αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με στηρίζουν!

Καλή χρόνια να έχουμε και πάνω από όλα υγεία!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου