Δευτέρα, Αυγούστου 8

Ποτάμια ιδρώτα τα παιδιά της άρσης βαρών ενόψει Πολωνίας


Ποτάμια ιδρώτα χύνονται καθημερινά στο ταπί της αίθουσας του κολυμβητηρίου Αργοστολίου, όπου η ομάδα Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Ο Κέφαλος» του Νίκου Γαλιατσάτου, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Άρσης Βαρών στις κατηγορίες μέχρι 15 ετών και μέχρι 17 ετών.
Το Ευρωπαϊκό θα διεξαχθεί από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Nowy Tomysl της Πολωνίας.
Τα τέσσερα παιδιά (αδέλφια-ξαδέλφια μεταξύ τους) είναι:
Κατηγορία μέχρι 15 ετών
Ελευθερία Γαλιατσάτου και Γεράσιμος Γαλιατσάτος.
Κατηγορία μέχρι 17 ετών
Αναστασία Μεταξά και Βαγγέλης Γαλιατσάτος.
Η προπόνηση είναι πολύ σκληρή και ιδιαίτερα δυνατή με τα παιδιά όμως να μην καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε ζέστη, ούτε κούραση και να σηκώνουν με ευκολία τα βάρη που τους ζητάει ο προπονητής τους.
Μιλήσαμε με τον Νίκο Γαλιατσάτο ο οποίος φάνηκε να έχει αρκετά παράπονα από την Ομοσπονδία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Σύλλογος, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί την Εθνική ομάδα αυτών των κατηγοριών!
Μας ανέφερε ότι η Ομοσπονδία καλύπτει μόνο τα έξοδα του αθλητή Βαγγέλη Γαλιατσάτου, ενώ για τα υπόλοιπα παιδιά που αναγνωρίζονται σαν μέλη της Εθνικής δεν θα καλυφθούν.
Ευτυχώς που ο Δήμος βοήθησε με μια επιχορήγηση της τάξης των 5.000,00 € και θα ταξιδέψουν, τα υπόλοιπα τρία παιδιά στην Πολωνία.
Μαζί τους σαν συνοδοί θα βρεθούν ο προπονητής τους Νίκος Γαλιατσάτος και ο Μεταξάς Μεταξάς, πατέρας της Αναστασίας.
Τα παιδιά δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύουν πολύ στην παρουσία τους, ελπίζοντας να συνοδευτεί αυτή από κάποια μετάλλια!
Το sportsthea βρέθηκε σήμερα το απόγευμα κοντά στα τέσσερα παιδιά και τον προπονητή τους Νίκο Γαλιατσάτο και σας παρουσιάζει παρακάτω ένα ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ και Video από την προπόνηση τους.
Ας το παρακολουθήσουμε:
Video από την προπόνηση  Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Ο Κέφαλος»
Video από την προπόνηση των αθλητών
Video-Δηλώσεις Νίκου Γαλιατσάτου
Φώτο από τη σημερινή προπόνηση

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου