Κυριακή, Αυγούστου 28

Φιλική νίκη του Παλληξουριακού 6-3 τους επίλεκτους σε προπονητικό φιλικό παιχνίδι (Εικόνες)

Μετά το «ναυάγιο» της διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης με τον συντοπίτη του Εθνικό Κεφαλονιάς, λόγω μη παραχώρησης του γηπέδου του Αγίου Αντωνίου, ο Παλληξουριακός δεν έχασε χρόνο, αφού ο Σπύρος Παπαδάτος ήθελε ένα φιλικό προκειμένου να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από την σκληρή προετοιμασία, βλέποντας παράλληλα και την αγωνιστική τους κατάσταση, και έκλεισε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα με μια ομάδα επίλεκτων του νησιού.
Έτσι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές οι «ερυθρόλευκοι» από το Ληξούρι, μετά τις εξαντλητικές προπονήσεις από την προετοιμασία βρήκαν την ευκαιρία να..... χαλαρώσουν  και να χαρούν παίζοντας ποδόσφαιρο έστω και σε φιλικό προπονητικό παιχνίδι.
Ο κόουτς, δίνοντας χρόνο συμμετοχής χρησιμοποίησε όλους, όσους ήταν στην αποστολή, βγάζοντας παράλληλα τα αναγκαία συμπεράσματα, ώστε σιγά σιγά να αρχίζει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του Παλληξουριακού!
Αν και σε αυτά τα παιχνίδια λίγο ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αρκετά σοβαροί στο παιχνίδι τους, παρά την κόπωση από την σκληρή προετοιμασία και φυσικά πιο έτοιμοι, δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία, φάνηκε ότι και φέτος θα είναι πρωταγωνιστές και ένα από τα μεγάλα φαβορί για τους εγχώριους τίτλους. 
Στο δεύτερο κάτι η κούραση, κάτι οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό και οι επίλεκτοι κατάφεραν να ισορροπήσουν και να μειώσουν ακόμη και σε 5-3, ενώ στο ίδιο διάστημα, είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Αντ. Κορσιάνου.
Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου με σκορ 6-3
Τα τέρματα των δυο ομάδων πέτυχαν:
Για τον Παλληξουριακό, από δυο ο νεοαποκτηθείς από τον Εθνικό Κεφαλονιάς, Κώστας Αραβαντινός με τον Γεράσιμο Πολλάκη και ένα οι Μπαλάσκας και Αλ. Λυκούδης, ενώ αυτά των επίλεκτων, οι Αποστόλου δυο και Σπανός Βαγγ..
Διαιτητής ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού Μάκης Κόμητας.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Μοσχόπουλος, Λούλουδας, Λυκούδης Αλ., Αδηλίνης, Μαρκάτος Σπ., Μαυροειδής, Αλιάι, Μπαλάσκας, Ζερβός, Πολλάκης, Αραβαντινός.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζάβαλης, Μπράντι, Enea και Λυκούδης Σπ..
Επίλεκτοι: Γιαννάς, Κόρμαλης, Αραβαντινός, Πολυδωράτος, Ζαμπαύτης, Κορσιάνος Αντ., Βαλεντής Δ., Βαλεντής Στ., Σπανός, Αποστόλου, Κουμαριώτης Π..
Φωτορεπορταζ




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου