Παρασκευή, Αυγούστου 26

"Θωρακίζουν" την άμυνα τους τα Φωκάτα με δυο μεγάλες μεταγραφές


Σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές, μετά από αυτή του Αποστόλου, προχώρησε σήμερα ο Α.Ο. Φωκάτων. Μεταγραφές που σίγουρα αλλάζουν αγωνιστικό επίπεδο φέτος στην ομάδα της Λακήθρας.
Πριν από λίγο Χρήστος Φωκάς – Σάββας Ζαμπαύτης, περί ου ο λόγος, έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο των «κυανόλευκων» Νίκο Φωκά και υπέγραψαν τα νέα τους δελτία.
Έτσι ενισχύονται σημαντικά στο νευραλγικό χώρο της άμυνας, αφού ο πρώτος αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος σαν αμυντικό χαφ.
Πρόκειται για δυο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, ιδιαίτερα ο Φωκάς στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.
Με τις κινήσεις αυτές, που όπως προαναφέραμε, αναμένεται να αλλάξουν επίπεδο για την ομάδα του Διονύση Γαρμπή, τα Φωκάτα γίνονται πολύ δυνατά και πλέον ο στόχος δεν είναι η εξασφάλιση μιας γρήγορης παραμονής, αλλά το κάτι παραπάνω.
Δηλώσεις έκανε στο Sportsthea ο Σάββας Ζαμπαύτης, αφού όσο και αν προσπαθήσαμε δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μας με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κεφαλονιάς Χρήστο Φωκά.
Ας δούμε τι δήλωσε:
«Μια νέα εμπειρία για μένα ξεκινά με τα Φωκάτα και είμαι χαρούμενος γι αυτό.
Δημιουργείται κάτι καλό στην ομάδα και είμαι πρόθυμος να βοηθήσω με την εμπειρία μου τα πολλά νέα παιδιά που την απαρτίζουν.
Όσο για την ΑΕΚ κάποιοι νομίζουν πως "πέτυχαν" να την διώξουν από το προσκήνιο αλλά κάνουν λάθος.
Η απόφαση να μην κατέβει φέτος είναι συνειδητή. Θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή, γιατί ο Δημήτρης Κουμαριώτης θέλει να προσφέρει στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και συνεχίζει να το κάνει βοηθώντας διοικητικά τον Α.Σ. Κεφαλονιάς.
Τέλος να ευχηθώ υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου