Τρίτη, Αυγούστου 16

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Παγκέ που πλέον βάζει τον πήχη ψηλά για φέτος



Συνεχίζει την ενίσχυση του ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός και πριν από λίγο απέκτησε από την Α.Ε. Κεφαλονιάς, έναν πολύ αξιόλογο τερματοφύλακα και εξίσου πολύ καλό παιδί τον Γιώργο Σκαμαντζούρα.
Ο Γιώργος σπουδάζει στα ΤΕΙ Ιονίων νήσων στο Αργοστόλι και πριν έρθει στην Κεφαλονιά αγωνίζονταν στο Καματερό, ομάδα Α΄κατηγορίας Αθηνών και παλαιότερα στον Ακάδημο.
Ο Σκαμαντζούρας είναι είκοσι ετών και πολύ αξιόλογος τερματοφύλακας, θέση στην οποία, μετά τον Άγγελο Τσέτσα, ενισχύεται πλέον σημαντικά ο Παγκέ. 
Πέρυσι, όταν του δόθηκε η ευκαιρία, έδειξε ένα μέρος από το ταλέντο του με τη «κιτρινόμαυρη» φανέλα της κυπελλούχου Α.Ε. Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα στα playoffs παίρνοντας θέση βασικού, μετά την αποχώρηση του Τσιαουσντέλιο. Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ο Παγκέ, σίγουρα έκανε «διάνα» με αυτή την κίνηση.
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, αφού ο Σκαμαντζούρας είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα στη φετινή της προσπάθεια, συνδυάζοντας ταλέντο και ήθος, πράγμα σημαντικό για κάθε ομάδα, ιδιαίτερα νεανική, όπως ο Παγκεφαλληνιακός.
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του δελτίου ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε στο sportsthea:
"Κατ’ αρχήν ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου την ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα τους κυρίους Δημ. Κουμαριώτη - Παν. Κουμαριώτη, αλλά και τον προπονητή κ. Γιώγο Τόγια, οι οποίοι με πίστεψαν από τη πρώτη στιγμή, δίνοντας μου την ευκαιρία  να  παίξω  στην  καλύτερη  ομάδα   του 
νησιού τα τελευταία χρόνια!
Η νέα μου ομάδα, ο Παγκεφαλληνιακός, είναι μια ιστορική ομάδα για το Αργοστόλι, αλλά και για όλη την Κεφαλονιά, έκανε μια εξαιρετική πορεία πέρυσι και μπήκε στα playoffs!
Φέτος με τις προσθήκες που έχουν γίνει η ομάδαέχει δυναμώσει και θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική από πέρυσι. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να βοηθήσω στην επιτυχία των στόχων της.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου