Τετάρτη, Αυγούστου 31

Έκλεψαν την παράσταση τα "δελφίνια" του Ν.Ο.Α. στη κολυμβητική ημερίδα του Ομίλου


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σε ένα κατάμεστο από κόσμο Κολυμβητήριο Αργοστολίου, η ετήσια κολυμβητική ημερίδα του Ν.Ο.Α., όπου συμμετείχαν περισσότερα από 120 παιδιά μικρά και μεγάλα, αγόρια και κορίτσια, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα μέσα στην πισίνα.
Η δουλειά που γίνεται στον Όμιλο από το προπονητικό team, αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση, ήταν αναμενόμενο να παρουσιαστεί αυτό το ανεπανάληπτο θέαμα, τα πιτσιρίκια να χαίρονται από το γεγονός της συμμετοχής τους σε αγώνα και τους γονείς θεατές να καμαρώνουν για αυτά και να τα χειροκροτούν.
Μετά από τη διεξαγωγή των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες απονομές, ενώ αμέσως μετά ο όμιλος κέρασε τα παιδιά με διάφορα γλυκίσματα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Λούκας Νιφοράτος ευχαρίστησε, τον Δήμο για την χρήση του Κολυμβητηρίου και εξήρε την προσπάθεια των εργαζομένων σε αυτό.
Φυσικά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Γεράσιμο Λιγνό για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, τον Βαγγέλη Σιδέρη για τη σημερινή του πρόκριση στους Βαλκανικούς αγώνες παίδων και τη συμμετοχή του σε αυτούς με την Ελληνική ομάδα παίδων.
Επίσης ανέφερε ότι το Υπουργείο παιδείας από φέτος θα λειτουργήσει χειμερινό πρόγραμμα κολύμβησης για μαθητές της Γ’ τάξης Δημοτικού, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά και το άθλημα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους προπονητές και στο Δ.Σ. για το πανέμορφο αυτό θέαμα που παρουσίασαν και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
Αργότερα θα ακολουθήσει μεγάλο και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου