Κυριακή, Αυγούστου 7

BEACH SOCCER: Στο Κερί Ζακύνθου (τελικά) το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και η Εθνική ομάδα..... Νίκη για τον Α.Ο. Κεφαλληνία (photos)


Την τελευταία στιγμή άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής του 1ου  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άμμου Γυναικών και το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ανδρών με ομάδα Επίλεκτων από τη Ζάκυνθο!
Συγκεκριμένα, έως και την Παρασκευή το μεσημέρι (05/08) όλοι ήξεραν ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Σολωμού.
Όμως οι διοργανωτές πήραν την απόφαση (με όποιο κόστος κι αν είχε) να μην διακινδυνεύσουν την οποιαδήποτε ζημιά της ανακαινισμένης πλατείας (κατά την προσωπική μας άποψη ορθώς έπραξαν) και με συντονισμένες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Ζακύνθου, Αναστάσιου Μποτώνη, αλλά και του Προέδρου της Κοινότητας Κερίου, Σπύρου Λιβέρη το γήπεδο στήθηκε σε χρόνο… ρεκόρ στη λίμνη Κεριού και όλα ήταν άψογα!!!
Το αγωνιστικό…
Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, στο οποίο έλαβαν μέρος 4 ομάδες. Ο Α.Ο. Άτλας Αθηνών, η Ένωση Ξυλοκάστρου, ο Φίλιππος Αθηνών και ο Α.Ο. Κεφαλληνία.
Την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν τα εξής ζευγάρια:
Α.Ο. ΑΤΛΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  6-0
(Μυλωνά (4), Λαδά, Δημητριάδη)
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  2-0
(Μυσυρλή, Τσιαδάνη)
Θέαμα πρόσφεραν Εθνική και Επίλεκτοι Ζακύνθου
Μετά τους αγώνες των Γυναικών ακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τους Επίλεκτους Ζακύνθου, οι οποίοι πρόσφεραν μοναδικό θέαμα στους θεατές που το παρακολούθησαν!
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 και σκόραραν για την Εθνική οι Θεοφ. Τριανταφυλλίδης και Ανδρέας Διαμαντόπουλος και για τους Επίλεκτους οι Π. Ραυτόπουλος και Ραφαήλ Πέττας.
Για την Εθνική ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μακρής Φ., Διαμαντόπουλος Ανδρ., Κομιώτης Στ., Ρούσσος Παν., Μπίρης Αλ., Λιγνός Στυλ., Αβράμης Σπ., Ευγενίου Θ., Σταυρόπουλος Β., Τριανταφυλλίδης Θεοφ., Μόνος Γ.
Προπονητής είναι: ο Στέφανος Σοϊλεμές.
Για τους Επίλεκτους Ζακύνθου αγωνίστηκαν οι: Πέττας Σπ., Κομιώτης Χρ., Σούρμπης Στ., Μαρούδας Μ., Καραμαλίκης Ευστ., Ραυτόπουλος Π., Κομιώτης Ι., Κάρδαρης Κ., Πέττας Ραφ., Τριανταφυλλίδης Ανδρ., Σούρμπης Διον.
Προπονητής: ο Διονύσης Μουζάκης.
Σήμερα Κυριακή συνεχίζονται οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών, ενώ στις 13:00 θα γίνει και πάλι φιλικός αγώνας της Εθνικής μας με τους Επίλεκτους Ζακύνθου. 
http://zante-sport.blogspot.gr/
Φώτο από την 1η ημέρα




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου