Δευτέρα, Αυγούστου 15

Επένδυση στα "νιάτα" και στο μέλλον τα Διλινάτα


Εκτός από τις μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, φαίνεται ότι τα Διλινάτα βλέπουν και προς το μέλλον, φέρνοντας στην ομάδα νέα παιδιά.
Ένα από αυτά, αυθεντικό ταλέντο για την ηλικία του και βασικό στέλεχος των μικτών Παίδων - Νέων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής για τη θέση του τερματοφύλακα, που κατά την άποψη μας, αν προσεχθεί, δουλέψει πολύ περισσότερο και του δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες, μπορεί να αφήσει εποχή σε μια δύσκολη θέση, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα, κάτι που σίγουρα τα νησιά μας δεν φημίζονται για παραγωγή στην συγκεκριμένη θέση.
Πρόκειται για τον 15χρονο Φίλιππο Αντωνίου γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη.
Μάλιστα το ευχάριστο για την ομάδα του «μεγάλου χωριού» και για τον Γκ. Ρέντσι, είναι ότι ο Φίλιππος έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σαν «μικρός» στην βασική ενδεκάδα, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ενός μικρού ηλικιακά, σε όλα τα πρωταθλήματα.
Έτσι η μεταγραφή αυτή έχει πολλά οφέλη για τα Διλινάτα και για αυτό μπορεί να θεωρηθεί σημαντική!
Στο περυσινό πρωτάθλημα και σε ηλικία μόλις 14 ετών ο Αντωνίου αγωνίστηκε με την φανέλα της Α.Ε. Κεφαλονιάς. Εκεί μπορεί να μην είχε τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής, όμως δούλεψε πολύ στην κορυφαία ομάδα της τελευταίας πενταετίας στο νησί και σίγουρα απέκτησε πολλές και σημαντικές εμπειρίες που θα του φανούν αρκετά χρήσιμες στη συνέχεια!
Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες του Α.Ο.Κ.Ι. και των Φωκάτων.
Να ευχηθούμε στο νεαρό καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου