Κυριακή, Φεβρουαρίου 5

Νίκη πρωτιάς των Πρόννων 2-0 τον Πυλαριακό


Η 8η αγωνιστική στη μικρή κατηγορία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα με το άλλο μεγάλο ντέρμπι να ολοκληρώνεται έχοντας νικητή τον τοπικό Α.Ο. Πρόννων με σκορ 2-0 απέναντι στον Πυλαριακό.
Το παιχνίδι γενικές γραμμές ήταν καλό και τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στην αρχή και στο πρώτο 20λεπτο να έχουν την κατοχή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και από το 36’, σε μια φάση που εν πολλοίς έκρινε την συνάντηση με την αποβολή του Π. Σταμούλη, οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα έχουν πλέον την πρωτοβουλία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Δ. Κουρκουμέλη, με τις οποίες επετεύχθησαν και τα δυο τέρματα, έδωσαν επιθετικό αέρα στην ομάδα του αλλά και ρυθμό στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να φτάσουν στο τέλος σε μια σπουδαία νίκη που ίσως να κρίνει και την τελική τους κατάταξη.
Φάσεις και γκολ
Ένα σουτ του Χρ. Κουρκουμέλη από πλευράς γηπεδούχων στο 16’ θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μιχελής.
Οι φάσεις σε αυτό το διάστημα ήταν πολύ λίγες. Στο 36’ θα είναι όμως αυτή που θα κρίνει και το αποτέλεσμα του αγώνα, όπου ο Π. Σταμούλης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Καραίσκου για ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Άθ. Τραυλό και κάπου εδώ η πλάστιγγα αρχίζει αν γέρνει υπέρ των γηπεδούχων.
Στο 40’ ο Κοσμάτος εκτελεί το κόρνερ στην περιοχή και ο Φάντης από καλή θέση αστοχεί στην κεφαλιά του.
Χωρίς σκορ οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Ο Κάστης στο 49’ θα κάνει εντυπωσιακή επέμβαση πετώντας την μπάλα δύσκολα κόρνερ στο φάουλ που εκτελεί απ’ ευθείας ο Κοσμάτος από αριστερά.
Το 1-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει στο 58’ ο Κουτροκόης με πλασέ μέσα από την περιοχή στην εξαιρετική κάθετη πάσα του Κ. Ζαπάντη.
Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα δημιουργούν πλέον φάσεις μπροστά από την εστία του Μιχελή. 
Έτσι στο 65’ μετά την σέντρα του Αναγνώστη από αριστερά ο Λιναρδάτος θα αστοχήσει στο ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχειρεί.
Νέα επίθεση στο 70', από αριστερά και σέντρα του Αναγνώστη, ο Λιναρδάτος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.
Ο Κ. Ζαπάντης στο 78’ εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Αναγνώστης στην περιοχή με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας του. Ένα γκολ που ουσιαστικά «κλειδώνει» τη νίκη των γηπεδούχων.
Μια κούρσα από αριστερά στο 83’ του Αναγνώστη καταλήγει σε σουτ με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην αγκαλιά του Μιχελή.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 87’, σε μια κάθετη πάσα του Ζαπάντη, ο Αθ. Τραυλός θα νικηθεί από τον Μιχελή που αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Χ. Μιχαλιτσιάνου
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Κάστης, Γουλιμής, Χιόνης, Σολωμός (64’ Αναγνώστης), Κουρκουμέλης Χρ., Λιναρδάτος, Κατσιλίδης (78’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Ζαπάντης, Μπεσλίκας, Τραυλός Αθ., Μικελάτος (53’ Κουτροκόης).
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μιχελής, Διαμαντής (64’ Γασπαρής Γ.), Σταμούλης Ν., Σπαθής, Σολδάτος (78’ Τουλάτος), Χρυσανθακόπουλος, Ποταμιάνος, Γρηγοράτος, Φάντης (53’ Rexha), Σταμούλης Π., Κοσμάτος.
Φώτο















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου