Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Άσχημη εντός έδρας ήττα για τον Παλληξουριακό 2-0 από τον Παναρκαδικό στον Άγιο Αντώνη (Εικόνες)


Την εντός ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός, από τη καλή ομάδα του Παναρκαδικού με σκορ 2-0.
Ένα αποτέλεσμα «μαχαιριά» στα όνειρα και τις φιλοδοξίες του εκπροσώπου μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, με πολλές και σημαντικές απουσίες, μπήκε πολύ χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα και αυτό το πλήρωσε ακριβά, αφού δέχθηκε δυο τέρματα μέ την ολοκλήρωση περίπου 30’ στο παιχνίδι.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα κακό παιχνίδι, με λίγες φάσεις και τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν μια από τις χειρότερες μέχρι σήμερα εμφανίσεις τους.
Έτσι, η ήττα αυτή που πιθανόν να είναι κομβικής σημασίας, μιας και ο εκπρόσωπος της Κεφαλονιάς στην Γ’ Εθνική, μένει αρκετά πίσω και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου όμιλου.
Φάσεις και γκολ
Στο 16’ η ομάδα από την Τρίπολη θα πάρει το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με ένα εντυπωσιακό σουτ του Καδά στο αριστερό «Γ» της εστίας του Σκαμαντζούρα.
Εντυπωσιακή απόκρουση από τον Σκαμαντζούρα στο 24’ στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή του Μπαξεβάνη.
Το 0-2 για τον Παναρκαδικό θα πετύχει στο 31’ με κεφαλιά "ψαράκι" ο Obοsu, μετά την σέντρα από αριστερά.
Στο 28’ ο Λυκούδης εκτελεί το φάουλ που μπλοκάρει ο Sarric.
Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο 45επτο ένα μακρινό σουτ του Μαυροειδή που μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Sarric.
Έτσι με τους Αρκάδες μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη οι αλλαγές του Σπ. Παπαδάτου έδωσαν μια φρεσκάδα στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να ανέβουν αρκετά αγωνιστικά σε αυτό το διάστημα.
Στο 52’ στην καλύτερη ευκαιρία τους να μειώσουν οι γηπεδούχοι, θα σταθούν άτυχοι, αφού στο διαγώνιο σουτ στην κίνηση του Κόμητα, μετά την πάσα του Μαυροειδή, η μπάλα θα σταματήσει στο σίδερο, που στηρίζει τα δίχτυα της εστίας των φιλοξενουμένων.
Στο 75’ ο Σκαμαντζούρας θα νικήσει τον Obosu στο μεταξύ τους τετατετ και θα κρατήσει το 0-2.
Μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν είχαμε κάποια καλή φάση από τις δυο ομάδες και το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή κ. Κάδδα, βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας της Τρίπολης να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο «διπλό».
Από την άλλη τους γηπεδούχους, αρκετά προβληματισμένους για τη συνέχεια και το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία.
Διαιτητής ο κ. Π. Κάδδας με βοηθούς τους κ.κ. Μ. Ανδριανό και Χρ. Σωτηρόπουλο από την Αχαία.
Παλληξουριακός: (Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Κ. Αραβαντινός (46’ Αγγ. Βαλεντής ), Πολυδωράτος, Λούλουδας, Μαυροειδής, Λυκούδης (70’ Αρμάντο), Στ. Βαλεντής, Ζαφειράτος (70’ Μπράτι), Ηλ. Αντωνάτος  (76’ Δημ. Πολλάτος), Κόμητας, Χασάι.
Παναρκαδικός: (Θ. Παπαζαφειρόπουλος),
Sarric, Assen, Μπούτας (79’ Μπινιώρης), Μπαξεβάνου, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Ν. Λυμπερόπουλος (66’ Τσιώλης), Δ. Λυμπερόπουλος (70’ Νάτσης), Καδάς, Συρεγγέλας (14’ Obosu).
Οι φώτο είναι τις Α. Χαριτάτου την οποία ευχαριστούμε για την παραχώρηση.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου