Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Στο 90' έσωσε την "παρτίδα η Έρυσσος... 1-1 με τον Ηρακλή


Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Έρυσσο – Ηρακλή Πρόννων, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Η ομάδα του Ρ. Γκόνι δεν τα κατάφερε απέναντι στον ουραγό Ηρακλή Πρόννων, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, σώζοντας μάλιστα στο 90’ την παρτίδα.
Έτσι έχασε μια καλή ευκαιρία να βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας τελικά στην 4η.
Αντίθετα ο Ηρακλής που παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του, μιας και δέχθηκε το 1-1 στο 90’ του αγώνα!!
Αγωνιστικά το παιχνίδι, αν και μέτριο, είχε αρκετό ενδιαφέρον και αγωνία με τις ομάδες στο τέλος να παίρνουν από 1 βαθμό, που για τον Ηρακλή ήταν ο πρώτος φετινός!
Τα γκολ
Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη και 2’ μετά την έναρξη της, οι φιλοξενούμενοι με ένα καταπληκτικό γκολ του Σακελαρίου από 35 μ. θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 0-1!
Οι γηπεδούχοι θα αποφύγουν την ήττα με τη λήξη του αγώνα, όταν ο Μπάλλας (χρυσή αλλαγή του Ρέτσι) θα φύγει στην κόντρα, μετά την μπαλιά του Παπαδημητράτου, στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή και απέναντι στον Κρητικό δεν αστοχεί, ισοφαρίζοντας με πλασέ σε 1-1 για την Έρυσσο.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κκ. Κ. Κιόση και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Βαλσαμής (46’ Καββαδίας Ν), Γιαννάτος (86’ Βαλιανάτος), Στεφάνι, Παπαδημητράτος, Γ. Μπάμπης, Ρεπούσης, Πετρόπουλος, Παπάς (75’ Ταβάνι), Τσάκος, Παπαλεξάτος (65’ Μπάλλας).
Ηρακλής Προν.:(Κ. Βανδώρος),Κρητικός, Μηλιαρέσης, Ρασσιάς Γ., Διαμαντάτος Ε., Στάβερης Ν., Γκαζάρ, Διαμαντάτος Μ. (70’ Σπαθής), Τότολος, Στάβερης Κυρ., Καχρίλας, Σακελαρίου (58’ Πούλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου