Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Προκήρυξη φιλανθρωπικού αγώνα Διαιτητών-Μικτής Παλλικής


ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
ΦΙΛΙΚΟΥ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ  ΑΓΩΝΑ   ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ  ΥΠΕΡ  ΤΟΥ  ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Το Σάββατο  30  Δεκεμβρίου και ωρα 15:30  στο γήπεδο  του  Αγ. Αντωνίου  στο Ληξούρι  θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Διαιτητών/Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και Μικτής Ποδοσφαιριστών Παλλικής  αποτελούμενη από διαιτητές και ποδοσφαιριστές. 
Τα έσοδα του αγώνα θα προσφερθούν στο  Γ.Ν.-Κ.Υ.  Μαντζαβινάτειο  Νοσοκομείο  για κάλυψη  αναγκών του.
Θυμίζοντας λίγο από την ιστορία αλλά και ενημερώνοντας τους προσκεκλημένους περισσότερο να αναφέρω ότι οι Διαιτητές/Ε.Π.Σ.Κ.Ι. είχαν την ιδέα-πρόταση του αγώνα αυτού  καθώς και παλαιότερα διοργάνωναν αγώνες παρόμοιου χαρακτήρα προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι, το ήθος του αθλητή  ποδοσφαιριστή και αθλητή διαιτητή, σεβόμενη το ποδόσφαιρο του νησιού μας αλλά κυριότερα προσφέροντας εθελοντικά στην κάλυψη μικρών αναγκών κάποιου Ιδρύματος, Σχολείου, Νοσοκομείου κ.τ.λ.
ΑΛΛΑΓΗ  ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  ΜΙΚΤΗΣ   -   ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Μετά  τον αρχικό ενθουσιασμό και την ανακοίνωση  των 22 ποδοσφαιστών που θα απάρτιζαν την Μικτή Κεφαλονικάς Βετεράνων αποφασίστηκε μια διπλή αλλαγή. 
Πρώτον η ομάδα  μετονομάζεται  σε Μικτή  Ποδοσφαιριστών  Παλλικής  και θα απαρτίζεται όχι πλέον από παίκτες απ’ όλη την Κεφαλονιά όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά από παίκτες που  αγωνίστηκαν με τα χρώματα των 5 ομάδων της Παλλικής. 
Θεώρησα  ότι ηταν λάθος μου στο παρόν ένα Παγκεφαλληνιακό κάλεσμα από τη στιγμή  που η ποδοσφαιρομάνα Παλλική διαθέτει πάρα πολλούς βετεράνους ποδοσφαιριστές τους οποίους διαπίστωσα  τις προηγούμενες μέρες ότι είναι άδικο να μην παίξουν.
Πέρα από τη διαπίστωση αντιμετώπισα και στη πραγματικότητα  παλιούς φίλους, ντόπιους, Παλλικισιάννους που θα ήθελαν να παίξουν έστω για λίγο και με ρωτούσαν αν θα μπορούσαν. 
Σε αυτό το σημείο ζητάω ένα συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ευρύτερης Κεφαλονιάς τους οποίους κάλεσα  στον αγώνα  αυτό ο οποίος θα γίνει τελικά με νέα δεδομένα.
Επιπρόσθετα έχω να προτείνω τα εξής :
1) Να γίνουν την ίδια μέρα και ώρα παρόμοια φιλικά ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Σάμης, Κεραμιών και Ιθάκης μεταξύ των ομάδων   ΣΑΜΗ-ΠΥΡΓΙ,  ΛΕΙΒΑΘΩ - ΔΗΛΙΝΑΤΑ  και στην Ιθάκη  ΠΡΟΟΔΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
2) Τα έσοδα των αγώνων αυτών να δοθούν από τους διοργανωτές-ποδοσφαιριστές-συντονιστές όπου υπάρχει ανάγκη.
3) Αν γίνει αυτό το  Σάββατο 30/12 θα είναι ένα μικρό τουρνούα με ομάδες βετεράνων οι οποίοι θα αγωνιστούν για καλό σκοπό αρχίζοντας έτσι ένα μικρό θεσμό. Δηλαδή  σε 4 πόλεις της Κεφαλονιάς – Ιθάκης  να γίνουν ισάριθμα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα.  4) Επιθυμία, πρόταση, ευχή μου είναι να δημιουργηθεί  μια πραγματική ομάδα  Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κεφαλονιάς η οποία θα παίρνει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και κύπελλο της κατηγορίας της. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα πάει πολύ καλά και εγώ θα είμαι ενας από τους ποδοσφαιριστές της αν ποτε γίνει αυτό.
Είστε όλοι καλεσμένοι στο Ληξούρι το  Σάββατο  30/12/2017  να  στηρίξετε τον ευγενικό αυτό σκοπό.
Σας περιμένουμε.
ΜΙΚΤΗ   ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ   ΠΑΛΛΙΚΗΣ
1) ΜΟΣΧΟΝΑΣ  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2) ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ
3) ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ   ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
4) ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ   ΝΙΚΟΣ
5) ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ  ΠΑΝΑΓΗΣ
6) ΓΑΛΑΝΟΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7) ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ
8) ΜΑΛΛΙΩΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9) ΜΑΡΚΕΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ
10) ΜΟΣΧΟΝΑΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
11) ΧΑΡΙΤΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
12) ΜΑΡΟΥΛΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
13) ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ  ΧΑΡΗΣ
14) ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
15) ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΗΣ
16) ΘΩΜΑΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
17) ΜΑΡΚΕΤΟΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
18) ΒΛΑΧΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ
19) ΣΟΛΩΜΟΣ  ΜΑΚΗΣ
20) ΣΟΛΩΜΟΣ  ΝΙΚΟΣ
21) ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ  ΜΑΚΗΣ
22) ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου