Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

Σημαντικό "2" για την Σάμη στην Ιθάκη


Στην Ιθάκη άνοιξε η αυλαία για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Εκεί η τοπική ομάδα της Προόδου αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Σάμης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, διπλό.
Η τοπική Πρόοδος πάλεψε το παιχνίδι, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Όμως οι απουσίες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη εξέλιξη και έτσι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και πολλά νεύρα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’ η Σάμη που θα μπει πιο δυνατά, θα χάσει την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, όταν ο Νοκολοβιένης θα κάνει το σουτ και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει με τα πόδια.
Η Σάμη θα συνεχίσει να πιέζει και στο 24’ θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μωραΐτης Κ. θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, όμως το πλασέ που θα επιχειρήσει θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Πρόοδος θα χάσει την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 28’ με τον Χάνο, ο οποίος θα επιχειρήσει σουτ από πλαγιά θέση και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Καβαλλιεράτου, μετά την κάθετη του Haidari.
Στο 37’ νέα μεγάλη στιγμή για την Σάμη. Ο Νικολοβιέννης κλέβει την μπάλα βγαίνοντας σε θέση τετ α τετ, όμως ο Παπαδόπουλος θα τον νικήσει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο κόρνερ που θα εκτελεστεί στη συνέχεια για την Σάμη θα φέρει και το 0-1.
Συγκεκριμένα, ο Νικολοβιέννης που θα είναι ο εκτελεστής θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, και μέσα σε σύγχυση, ο Παπαθεοδωρόπουλος θα την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 42’ η Πρόοδος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με το δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, του Σύτι να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει και ελάχιστες καλές στιγμές θα υπάρξουν μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 54’ ο Μωραΐτης Ν. έπειτα από κόρνερ του Νικολοβιέννη, θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 65’ θα είναι για τους γηπεδούχους που θα σταθούν άτυχοι, αφού το σουτ από πλάγια θέση του Ο. Hyka αποκρούεται από τον Καβαλλιεράτο με την βοήθεια και του αριστερού δοκαριού.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθ.:(Στ. Πόρτολος), Παπαδόπουλος, Σύτι, Τσιντήλας Τηλ., Λαγκαδάς, Τσίρος, Πρεβεζιάνος, Hyka, Τσάμης Χάνος, Δευτεραίος (78’ Τσίγκος), Haidari (63’ Πατέρης).
Σαμη:(Κ. Πίππος), Καβαλλιεράτος, Παπαθεοδωρόπουλος (Καβαλλιεράτος Γ.), Παπαδημάτος, Μάστορας, Μετάι, Μωραΐτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιέννης, Βλασσόπουλος, Περιβολάρης, Μωραίτης Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου