Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Στην 3η θέση η Εικοσιμία.... 4-0 τα Ομαλά

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και την Εικοσιμία τυπικά φιλοξενούμενη, να παίρνει τη δεύτερη σερί νίκη της, απέναντι στα Ομαλά με σκορ 4-0.
Η ομάδα από την Λειβαθώ έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια το παιχνιδιού, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, από τους αντιπάλους της και σίγουρα η νίκη της ήταν δίκαιη.
Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο, χωρίς ποιότητα, αλλά και τέσσερα γκολ. 
Με τη νίκη της αυτή η Εικοσιμία ανέβηκε βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά, φτάνοντας στην 3η θέση, ισόβαθμη των Φωκάτων και δείχνει να ξυπνάει, ιδιαίτερα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με αντίπαλο τα Διλινάτα την επόμενη αγωνιστική και μετά από ένα μήνα διακοπής στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη η ομάδα του Αγίου, παραμένει χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές και βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με αποτέλεσμα η συνέχεια να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και το όνειρο της παραμονής στη «μεγάλη» κατηγορία να δυσκολεύει επικίνδυνα, αν δεν συνέλθει σύντομα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 0-1 με τον Αλ. Πολλάτο απέναντι από τον Στ. Τσακαρισιάνο να μην αστοχεί στο πλασέ του, μετά την πολύ ωραία πάσα του Μπούσι.
Στο 18’ ο Ζαμπαύτης θα βρει στην περιοχή τον Αντ. Κορσιάνο που θα κάνει την προβολή και τον τερματοφύλακα των Ομαλών να σώζει με διπλή προσπάθεια.
Σε μια ίδια με την προηγούμενη φάση και τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 25’, το σουτ του Αντ. Κορσιάνου αποκρούεται με γροθιές από τον Στ. Τσακαρισιάνο.
Στο 30’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι με τον Βασιλάκη από δεξιά να βγάζει την σέντρα στην μικρή περιοχή των Ομαλών, στην προσπάθεια του ο Τζάκης να απομακρύνει με το κεφάλι θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας το και με αυτογκόλ θα γραφεί το 0-2.
Ο Αντ. Κορσιάνος στο 35’ με καταπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των Ομαλών θα βρει τον Ζαμπαύτη απέναντι από τον Τσακαρισιάνο και τον τελευταίο να σώζει την ομάδα του από το 0-3.
Στο 36’ ο Μπούσι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στο β’ δοκάρι για τον αμαρκάριστο Αντ. Κορσιάνο, όμως η κεφαλιά του τελευταίου είναι άστοχη και στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, από την εστία των γηπεδούχων.
Αι στο 39’ ο πολύ καλός σήμερα Βασιλάκης θα βρει μέσα στην περιοχή τον Ζαμπαύτη και αυτός με πλασέ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσακαρισιάνο με αποτέλεσμα να γραφτεί το 0-3.
Αυτό είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο το θέαμα ήταν περισσότερο κακό και χωρίς πολλές φάσεις.
Ένα μακρινό σουτ του Δανελάτου για τους γηπεδούχους στο 51’, θα στείλει την μπάλα άουτ, ελάχιστα πάνω από την εστία του Τσέτσα.
Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει στο 58’ ο Αλ. Πολλάτος, όταν θα βρεθεί στην μικρή περιοχή απέναντι από τον Τσακαρισιάνο, μετά την συρτή σέντρα από δεξιά του Μπούσι, αφού θα αστοχήσει στο κοντινό πλασέ που επιχειρεί.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τος «κυανόλευκους» στο 74’ με τον Λ. Κουμαριώτη να σουτάρει από πολύ κοντά και η μπάλα με κατεύθυνση τα δίχτυα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να περνάει κόρνερ.

Τέλος στο 90’ θα έρθει και το 0-4 για την Εικοσιμία με σκόρερ αυτή την φορά τον Π. Κορσιάνο. 
Ο Λ. Κουμαριώτης θα βρει έξυπνα στην περιοχή και αριστερά τον πρώτο, αυτός θα αποφύγει τον Στ. Τσακαρισιάνο και από πολύ πλάγια με ένα όμορφο συρτό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας των Ομαλών και στα δίχτυα.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με την Εικοσιμία να κάνει το σερί της 2Χ2, αντίθετα με τα Ομαλά κολλημένα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα να κινδυνεύουν άμεσα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Απ. Καραίσκος και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Τσακαρισιάνος, Σέρρας, Λαζαράτος, Δανελάτος (66’ Κόρμαλης), Νεόφυτος, Μινέτος (78’ Τριανταφύλης), Φωτακόπουλος (78’ Τουλουμενίδης), Τσακαρισιάνος Χρ., Τσουραμάνης, Τζάκης, Σωτηρόπουλος (46’ Πούλα).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Βασιλάκης (82’ Κουμαριώτης), Στεφανάτος, Καπλάνης, Φωκάς, Ζαμπαύτης, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ. (λ.τ. 55’ Κορσιάνος Παν.), Μπούσι (78’ Κουμαριώτης Λ.), Πολλάτος Αλ., Σπυράτος.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου