Κυριακή, Ιουνίου 3

Κεφαλονίτικος τελικός στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. μετά τη νίκη του Ν.Ε.Ο.Λ. επί της Απολλωνιάδας

Και τώρα οι δυο τους....
Τελικά το Κεφαλονίτικο μπάσκετ θα έχει τον εκπρόσωπο του στη Γ’ Εθνική, την προσεχή περίοδο, αφού στον μεγάλο τελικό των playoffs της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. θα συναντηθούν ο Α.Σ. Κεφαλονιά με τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.
Σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλικής ο Ν.Ε.Ο.Λ., σε ένα παιχνίδι (3ο της σειράς) που έσπαγε καρδιές, πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Απολλωνιάδα στον πόντο με σκορ 55-54!
Έτσι η ομάδα του Μ. Τζουγανάτου καλείται την προσεχή Τετάρτη 6/6 να περάσει νικηφόρα από το «Αντώνης Τρίτσης με στόχο να φέρει τη σειρά στο Ληξούρι και στο 1-2.
Με ήττα αποχαιρετάει το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αφού ο Α.Σ.Κ. προηγείται 2-0 στις νίκες και θα κάνει το 3-0!
Την Τετάρτη λοιπόν όλοι στο "Αντώνης Τρίτσης" να χειροκροτήσουμε τις ομάδες που έφεραν το Κεφαλονίτικο μπάσκετ στην κορυφή της Ε.Σ.Κ.Α.Η.!

Τα δεκάλεπτα: 17-7, 27-19, 35-33, 55-54
Ν.Ε.Ο.Λ. (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 12, Παπαγιάννης 4, Ντούλες 9 (1), Βεργανελάκης 11, Χ. Συνοδινός, Λιάκος 3, Αθανασόπουλος, Μαρούλης 6, Τρυφωνόπουλος 10.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Δελέγκος): Παρασκευόπουλος 2, Α. Μπαζίνας 9 (1), Αζής 4, Παπαφωτίου 19 (3), Κασπίρης 9 (2), Κυριαζής 3 (1), Μητρόπουλος 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου