Κυριακή, Ιουνίου 3

Κ. Ακτύπης:Αν δεν υπήρχε ο Θ. Μουίκης το μπάσκετ στην Κεφαλονιά δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο


Ένας μεγάλος αθλητής και προπάντων ένα πολύ καλό παιδί, από τους κορυφαίους που πέρασαν από το νησί, ο Κώστας Ακτύπης που με τη λήξη της φετινής περιόδου βάζει τέλος στην πλούσια μπασκετική του καριέρα δεν θα μπορούσε να μην πει δυο λόγια και για τον Θανάση Μουίκη.
Έτσι ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο F/B την παρακάτω δήλωση για τον άνθρωπο και παράγοντα Γενικό Διευθυντή του Α.Σ. Κεφαλονιάς.
Εμείς με την άδεια του αθλητή το αναδημοσιεύουμε συμφωνώντας και με το παραπάνω για ότι αναφέρει.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Κώστας:

"Κλείνοντας την καριέρα μου με αυτά τα τελευταία παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, οφείλω εγώ προσωπικά να πω ένα μεγάλο ‘ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ’ σε αυτόν εδώ τον τύπο (Θανάσης Μουίκης) που από την πρώτη μέρα που δώσαμε τα χέρια έκανε τα πάντα για μένα στο μπασκετικό τομέα, αλλά και στην καθημερινότητα, ώστε να μην μου λείψει τίποτα!!!
Ένας άνθρωπος πράος με ήθος, αρχές, σεβασμό προς τον συνάνθρωπο του, περήφανος, πραγματικός οικογενειάρχης δίνοντας το σωστό παράδειγμα στην οικογένεια του, ένας πραγματικός μαχητής όπου εάν δεν υπήρχε αυτός το μπάσκετ στην Κεφαλλονιά δεν έφτανε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο, αλλά και το πιο σπουδαίο ηγέτης!!!
Σε ευχαριστώ για όσα έμαθα δίπλα σου και ειλικρινά εύχομαι κάποια στιγμή να γίνω σαν κι εσένα - πετυχημένος σε όλα" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου