Κυριακή, Ιουνίου 24

Έκαψαν και φέτος τον"Κούτσουνα"... Φουλ κέφι στο γλέντι στα Φωκάτα


Άλλη μια σπουδαία βραδιά χαράς και κεφιού, στη γιορτή των Φωκάτων, που σε συνδυασμό με την διατήρηση των εθίμων του τόπου μας, πραγματοποιήθηκε το κάψιμο του Κούτσουνα παραμονή του Άη Γιάννη του Λαμπαδάρη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου, ξεκίνησε η εκδήλωση αρχικά με το κάψιμο του Κούτσουνα, και το πήδημα της φωτιάς, έτσι για να ξορκιστεί το κακό.
Ο κόσμος από νωρίς είχε γεμίσει το χώρο, όπου υπήρχε το αδιαχώρητο  και συμμετείχε στο γλέντι, με τον Σύλλογο να προσφέρει δωρεάν φαγητά, σαλάτες, κρασί και αναψυκτικά.
Οι χοροί των τμημάτων του δραστήριου Συλλόγου των Φωκάτων, έδιναν ακόμη περισσότερο «χρώμα» στην εκδήλωση και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκαν.
Περιττό να πούμε ότι έγινε χαμός στο καθιερωμένο ζεϊμπέκικο του προέδρου Νίκου Φωκά, ενώ όσο περνούσε η ώρα τόσο το κέφι έφτανε στο κόκκινο!
Τελικά όλα πήγαν τέλεια, ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι εθελοντές, με συνεχόμενο τρέξιμο κάλυψαν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι νοικοκυρές και αυτή την φορά έδωσαν την ψυχή τους και τα κατάφεραν. Πραγματικά αυτές οι συμπαθητικές κυρίες είναι η καρδιά του Συλλόγου και χωρίς αυτές δεν θα ήταν εύκολη αυτή η μεγάλη επιτυχία. 
Μπράβο σε όλους!!
Παρόντες μεταξύ άλλων τιμώντας με την παρουσία τους την γιορτή του Α.Ο. Φωκάτων οι: αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Παν. Δρακουλόγκωνας και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λακήθρας κ. Γιαν. Κωνσταντάτος.
Συγχαρητήρια σε όλους. Να είμαστε καλά και του χρόνου! Ωστόσο ο Ν. Φωκάς, ένας σπουδαίος και δραστήριος άνθρωπος, έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τη συνέχεια και τη θερινή περίοδο.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea
Αργότερα πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ από τη γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου