Σάββατο, Ιουνίου 30

Εντυπωσιακή η πρώτη παρουσίαση του 30ου Φεστιβάλ στο Ληξούρι (Εικόνες)



Μετά τη προχθεσινή τελετή έναρξης, στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου "Κέφαλος", χθες στις 20.00 στο Ληξούρι, πραγματοποιήθηκε, η επίσημη πρώτη παρουσίαση των ομάδων, του 30ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» με το θέαμα να είναι εντυπωσιακό.
Η πλατεία της πόλης, ήταν ασφυκτικά γεμάτη και τα τμήματα, τόσο των Ελληνικών ομάδων, όσο και αυτών του εξωτερικού, παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα με καταπληκτικές χορογραφίες και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους Ληξουριώτες.
Αίσθηση και συνάμα συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα-χορογραφία, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα της επιστροφής της Καρυάτιδας στη θέση που της ανήκει.
Επίσης κλείνοντας την εκδήλωση οι Σλοβένοι ακροβάτες εκτέλεσαν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και έκλεψαν την παράσταση.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του 30ου φεστιβάλ.
Παρόν ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μιχάλης Γάκης και ο Δ.Σ. κ. Μάκης Δεστούνης.
Στο Ληξούρι παραβρέθηκε και η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Βαρβάρα Φίλιου στην οποία ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης πρόσφερε ανθοδέσμη.
Επίσης προσφέρθηκαν σε όλες τις αποστολές αναμνηστικά και τοπικά προϊόντα.
Το 30ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» θα συνεχιστεί, αύριο Σάββατο 30 Ιουνίου στις 20.00, με την δεύτερη παρουσίαση στα Φραγκάτα.
Μάλιστα ο δραστήριος τοπικός καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος «ο Μέρμηγκας» θα διοργανώσει για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων με παραδοσιακούς χορούς και καλό φαγητό!
Τέλος, η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει και το 30ο επετειακό φεστιβάλ θα περάσει στην ιστορία, την Κυριακή 1 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης".
Να  θυμίσουμε και το καθιερωμένο beach party το πρωί της Κυριακής στο COSTA COSTA που  θα προσφέρει μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!
Να αναφέρουμε για ακόμη μια φορά ότι, συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea
*** Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δεμπόνο για τις καταπληκτικές του φώτο
Εικόνες































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου