Δευτέρα, Ιουνίου 11

Πρωταθλητής στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Κ.Ο.Α. ο Αντ. Καππάτος

Έπεσε πριν από λίγο, η αυλαία του εσωτερικού πρωταθλήματος μάστερς του Κ.Ο.Α.!!
Νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Καππάτος και έκανε το back to back!!
Στα αγωνίστηκα τώρα...
Το πρώτο σετ ήταν αρκετά κλειστό καθώς ο αέρας δεν άφηνε τους δυο παίκτες να ανοίξουν το χέρι τους και να κτυπήσουν την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει ένα κλειστό σκορ 6-4 για τον Αντώνη Καππάτο που χρειάστηκε να εκμεταλλευτεί την πρώτη και μοναδική ευκαιρία που του έδωσε ο Αντωνάτος και να πάρει το σετ!!
Στο δεύτερο ο πρωταθλητής ανέβασε ταχύτητα και παίζοντας σε καθοριστικά σημεία πολύ ποιοτικό τένις έκλεισε το ματς με το επιβλητικό σκορ 6-0!
Συγχαρητήρια και στους δυο αθλητές για το ποιοτικό τους παιχνίδι αλλά και το θαυμάσιο θέαμα που πρόσφεραν στους φίλους του τένις που είχαν κατακλύσει τα ανοικτά γήπεδα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Με την ολοκλήρωση του αγώνα έγιναν και οι απονομές, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο πρόεδρος του Κ.Ο.Α. κ. Γ. Βινιέρης και η επίσημη φιλοξενούμενη του ομίλου, πρόεδρος της ακαδημίας τένις της Λωζάνης κ. Μισέλ Αντύπα, η οποία μάλιστα προσκάλεσε μέλη του ομίλου να φιλοξενηθούν από την παραπάνω ακαδημία.
Τέλος να αναφέρουμε όπως μας ενημέρωσε ο Αντ. Καππάτος οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα όπου θα αγωνιστεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις που θα διεξαχθεί στην Αθήνα!!
Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό τελικό























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου