Τρίτη, Ιουνίου 19

Στο διεθνές τουρνουά YOUNG FOOTBALL STARS TOURNAMENT στην Βουλγαρία Ν. Φουρνιέ – Α Κάκιας


Στη Βουλγαρία προκειμένου να συμμετάσχουν στην τρίτη και τελευταία φάση του Elite προγράμματος της GPS Southeast Europe/Valencia C.F. για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκονται, από την σχολή της Κεφαλονιάς, ο Νώντας Φουρνιέ της Εικοσιμίας και ο Άγγελος Κάκιας του Α.Ο. Ερύσσου με την μικτή ομάδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μιας και επιλέχθηκαν από την προπονητική ομάδα της Valencia.
Σε αυτή την φάση, τα παιδιά είναι μέλη της μικτής ομάδας του προγράμματος από όλη την Νοτιοανατολικη Ευρώπη, στην ηλικιακή κατηγορία 2005-2006.
Θα παραμείνουν στην Βουλγαρική πόλη Smolyan από 17 έως 21 Ιουνίου και θα συμμετάσχουν στο τουρνουά Young Football Stars Tournament, το οποίο συνδιοργανώνει η σχολή Palas F.C. η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου GPS SEE /Valencia CF με τον Δήμο του Rudozem.
Προπονητής στην GPS SEE /Valencia CFinternational team στην κατηγορία 2005-2006 θα είναι ο Τζώρτζης Γιάννης προπονητής της GPS SEE /Valencia CF Syrou.
Πολλά συγχαρητήρια στον Νώντα και Άγγελο με την ευχή να τους καμαρώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη συνέχεια.
Συγχαρητήρια και στην τοπική σχολή. Ιδιαίτερα στον υπεύθυνο προπονητή κ. Δημ. Ζησιμάτο.
Μάλιστα η Έρυσσος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μεγάλη διάκριση για την Α.Ο ΕΡΥΣΣΟΥ αποτελεί η επιλογή του παίχτη της παιδική μας ομάδα Άγγελου Κάκια στην μικτή ομάδα Ευρώπης GPS SOUTH EAST EUROPE /VALENCIA F.C,η οποία λαμβάνει μέρος στο διεθνές τουρνουά YOUNG FOOTBALL STARS TOURNAMENT που γίνεται στην πόλη SMOLYAN στην Βουλγαρία.

Καλή επιτυχία Άγγελε μας».
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου