Τρίτη, Ιουνίου 12

Αύριο η Κεφαλονιά βγάζει πρωταθλητή στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η... Ποιός θα το σηκώσει; Α.Σ.Κ. ή Ν.Ε.Ο.Λ.;


Αύριο Τετάρτη 13/6 στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., όπου σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, αφού την ίδια μέρα θα έχουμε τον φετινό πρωταθλητή, συγκρούονται σε μια μεγάλη «μάχη» ο Α.Σ. Κεφαλονιά με τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.
Ποιος θα το σηκώσει σε μια Κεφαλονίτικη υπόθεση; Α.Σ.Κ. ή Ν.Ε.Ο.Λ. – Ν.Ε.Ο.Λ. ή Α.Σ.Κ.; Κυριακή ή καλύτερα Τετάρτη, κοντή γιορτή!
Όλοι πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό το παιχνίδι και να χειροκροτήσουμε τις δυο Κεφαλονίτικες ομάδες που μας κάνουν υπερήφανους στο μπασκετικό χώρο της περιοχής και όχι μόνο.
Μέχρι στιγμής, όπως είναι γνωστό, ο Ν.Ε.Ο.Λ. έχει επικρατήσει και στα δυο ματς της σειράς και θέλει ακόμη μια νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να γράψει την δική του ιστορία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή του στην Γ' Εθνική κατηγορία!
Από την άλλη ο Α.Σ.Κ. θέλει και αυτός με τη σειρά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος προσθέτοντας στο βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας του τη δεύτερη συμμετοχή του στη Γ' Εθνική.
Σίγουρα, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι στο οποίο δεν χωρούν προγνωστικά και αναμένεται μια δυνατή "μονομαχία" στο παρκέ του "Αντώνης Τρίτσης", που οριστικά και τελεσίδικα θα ανακηρύξει την πρωταθλήτρια ομάδα Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. 2017-2018.
Εμείς να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς να συμβεί το παραμικρό και στο τέλος να χειροκροτήσουμε το νικητή, ανεξάρτητα το ποιος θα είναι.
Έτσι κι αλλιώς, από μόνη της η συμμετοχή τους στον τελικό είναι μια μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες τις ομάδες, αλλά και για το Κεφαλονίτικο μπάσκετ.
Όπως προαναφέραμε το μεγάλο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα το διευθύνουν οι κ.κ. Χρ. Παναγιώτου - Α. Βαρδάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου