Σάββατο, Ιουνίου 9

Πράξη 2η στους τελικούς Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..... Αυτή την φορά η "μάχη" μεταφέρεται στο Ληξούρι


Πράξη 2η αύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Παλλικής και στους τελικούς της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. με τι Κεφαλονίτικες ομάδες του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου και του Α.Σ. Κεφαλονιά να διεκδικούν η κάθε μια για λογαριασμό της τη νίκη.
Για μεν τον Α.Σ.Κ. κάτι τέτοιο θα σημάνει κούπα και άνοδο στην Γ’ Εθνική για δε τον Ν.Ε.Ο.Λ., που αποτελεί μονόδρομο, θα φέρει τη σειρά στο 2Χ2 και θα τα παίξει όλα στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο «Αντώνης Τρίτσης».
Όπως έδειξε και το προηγούμενο παιχνίδι φαίνονται όλα ανοικτά και τις δυο ομάδες ικανές για τη νίκη.
Ο Ν.Ε.Ο.Λ. έδειξε πιο έτοιμος και σαν να το ήθελε περισσότερο, με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη του και σημαντική φετινή νίκη που τον κρατάει ζωντανό στο όνειρο.
Από την άλλη, ο Α.Σ.Κ. που έδειξε ίσως εκτός κλίματος, πράγμα φυσιολογικό, αφού έμεινε αρκετό καιρό εκτός αγώνων, είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο και ίσως να είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ!
Στο Κλειστό της Παλλικής αναμένεται να μην πέφτει «καρφίτσα» από φίλους και των δυο ομάδων και σίγουρα πρέπει όλα να κυλήσουν ομαλά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Χρ. Παναγιώτου – Τσούνας Ιωάννης.
Ας ελπίσουμε ότι εκτός του αγωνιστικού ενδιαφέροντος να παρακολουθήσουμε παράλληλα και ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ.
Άλλωστε η Κεφαλονιά στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει τον δικό της εκπρόσωπο και αυτό είναι το ευχάριστο. 
Η παρουσία και των δύο άλλωστε στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. και η πρωτοδεύτερη θέση που κατέλαβαν δείχνει την ποιότητα τους σαν ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου