Σάββατο, Μαΐου 4

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο tournament Boys Mini της Ακαδημίας Κεφαλονιάς....


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» το τριήμερο 1ο tournament Boys Mini της Ακαδημίας Κεφαλονιάς.
Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε τους δύο τελευταίους αγώνες μίνι, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι που ανέδειξε τον νικητή, ανάμεσα σε Ακαδημία Κεφαλονιάς – Ολυμπιάδα Παπάγου.
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα στο παρκέ.
Νικήτρια και φυσικά πρώτη του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Παπάγου, αφού επικράτησε με σκορ 41-29.
Στη συνέχεια, ακολούθησε το παιχνίδι Ν.Ε.Ο.Λ. – Υπερίωνα Αμαλιάδας για την 3η θέση της τελικής κατάταξης.
Θέση την οποία, μετά από ένα εξαιρετικό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κατέκτησε η Ληξουριώτικη ομάδα επικρατώντας με σκορ 46-44.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τους αγώνες του τριημέρου διαιτήτευσε ο κ. Μιλτ. Σέρρας με εξαιρετική επιτυχία.
Έτσι, η τελική κατάταξη των ομάδων θα είναι η παρακάτω:
1.   Ολυμπιάδα Παπάγου
2.   Ακαδημία Κεφαλονιάς
3.   Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου
4.   Υπερίωνας Αμαλιάδας
MVP του τουρνουά ψηφίστηκε ο αθλητής της νικήτριας του τουρνουά Ολυμπιάδας Παπάγου, Παναγόπουλος Κωνσταντίνος.
Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Διονύσης Παπαδάτος αθλητής της Ακαδημίας Κεφαλονιάς ο οποίος  πέτυχε 43 πόντους (2 τρίποντα).
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές, ενώ στις ομάδες που συμμετείχαν μοιράστηκαν από τους διοργανωτές, αναμνηστικά δώρα και παραδοσιακά προϊόντα.
Στο κλειστό παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγ Κωνσταντάκης.
Τα μετάλλια των ομάδων, παρέδωσαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κεφαλονιάς κ. Λαμπ. Νικολάου με τον αντιπρόεδρο κ. Νικ. Λούκα.
Το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα και τα ειδικά έπαθλα στον πρώτο σκόρερ και τον M.V.P. τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης.
Να αναφέρουμε ότι ήταν ένα πολύ πετυχημένο τουρνουά με τους ανθρώπους της νεοσύστατης Ακαδημίας να βάζουν σωστές βάσεις για τη συνέχεια και το επόμενο.
Άλλωστε, όπως έλεγαν και οι φιλοξενούμενοι μας, αναχωρούν από το νησί μας με τις καλύτερες τω εντυπώσεων, τόσο από το ίδιο το νησί, όσο και από την άψογη φιλοξενία που έτυχαν οι ομάδες τους.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και περισσότερα από όλους στα πιτσιρίκια των τεσσάρων ομάδων για το όμορφο αυτό τριήμερο που μας χάρισαν.
Σε λίγο φωτορεπορτάζ από την 3η ημέρα και τις απονομες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου