Παρασκευή, Μαΐου 10

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: «Αναβαθμισμένο και πανέτοιμο το Δημοτικό Στάδιο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» για τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019»


Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: «Αναβαθμισμένο και πανέτοιμο το Δημοτικό Στάδιο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» για τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019»
Συνεπής στο ραντεβού  της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019», το Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου είναι ανακαινισμένο, με το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου πραγματικό στολίδι να δεσπόζει στο χώρο και τα αποδυτήρια με όλους τους εσωτερικούς χώρους (ιατρείο, λουτρά και άλλα) ανακαινισμένα εξ ολοκλήρου.
Οι Αγώνες Στίβου «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ » αναβίωσαν μετά από 34 χρόνια παύσης τους για πρώτη φορά το 2015 και από τότε διοργανώνονται κάθε χρόνο και καλύτερα χάρη στη μεγάλη προσπάθεια της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς (ΓΕΚ) και τη στήριξη του Δήμου Κεφαλονιάς και των συνδιοργανωτών.      

Γι΄αυτό το σκοπό, η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. εξασφάλισε στο Αθλητικό Κέντρο το υπερσύγχρονο στρώμα άλματος εις ύψους Ολυμπιακών προδιαγραφών και ολοένα προχωρά σε διορθωτικές επεμβάσεις στις απαιτήσεις της εγκατάστασης του Στίβου.           
Η προσπάθεια αναβίωσης των «Βεργώτειων Αγώνων» αναγνωρίστηκε και από το ΣΕΓΑΣ, γι΄αυτό τα δύο τελευταία χρόνια βραβεύεται ο Δήμος Κεφαλονιάς για την πρωτοβουλία και το γρήγορο θετικό αποτέλεσμα που έχει σημειώσει στην οργάνωση των Αγώνων.                                                    
Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την άψογη προετοιμασία της εγκατάστασης εν όψει των Αγώνων.                  
Ελπίζουμε το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 6:00μ.μ. το Δημοτικό Στάδιο να γεμίσει με μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού σε ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα.
Τους Αγώνες «Βεργώτεια 2019» συνδιοργανώνουν: Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς ΓΕΚ, ο Δήμος Κεφαλονιάς, Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή. Οι Αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.
Σας Περιμένουμε!!!
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου