Δευτέρα, Μαΐου 6

Οι επιτυχίες για τον Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ συνεχίζονται…


ΑΓΩΝΑΣ-ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΑ ΤΟΠΟΛΛΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού Νεανίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη (20-22/04/2019) και με βάση την απόδοση των αθλητριών στο Σύνθετο Ατομικό (Γενικός Αγώνας), την Τετάρτη 08 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Κ.Υ.Ε. Αγίου Κοσμά Ρυθμικής Γυμναστικής, δεύτερος αγώνας-κριτήριο για την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2019, με τις 8 πρώτες αθλήτριες του Γενικού Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ανά όργανο.
Η συμμετοχή της αθλήτριας του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριέτας Τοπολλάι στον αγώνα αυτό είναι αναμφισβήτητα τεράστια επιτυχία για την ίδια και τις προπονήτριές της και δείχνει το υψηλό επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει και τις δυνατότητές της. 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α-Γ-Δ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
Οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριλένα Τριάντου, Χριστίνα Κατσαμπίρη και Αγγελική Ποδηματά, προκρίθηκαν στην τελική φάση Κορασίδων Α-Γ-Δ- Περιφερειών μετά τον ολοκλήρωση του Προκριματικού Αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στην Πάτρα.
Τα κορίτσια είχαν έναν πολύ καλό αγώνα και έδειξαν τη μεγάλη πρόοδο τους. 
Η δουλειά που κάνουν ολοχρονικά αλλά και οι πολύωρες προπονήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα. 
Αναλυτικά Αποτελέσματα: 
Μαρία Ελένη Τριάντου (A Level)
1η στο σχοινάκι
1η στο στεφάνι
1η στο μπάλα
2η στο κορίνες
1η θέση στο σύνθετο ατομικό με 50,700 βαθμούς
Χριστίνα Κατσαμπίρη (Α Level) 
3η στο σχοινάκι
4η στο στεφάνι
5η στο κορίνες
7η στο μπάλα
5η θέση στο σύνθετο ατομικό με 43,600 βαθμούς
Αγγελική Ποδηματά (A Level)
4η στο σχοινάκι
6η στο στεφάνι
9η στο μπάλα
9η στο κορίνες
7η θέση στο σύνθετο ατομικό με 41,100 βαθμούςΣυγχαρητήρια στις αθλήτριες, στις προπονήτριές τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Ευαγγελία Στραβάκου και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου