Κυριακή, Μαΐου 5

Όμορφο θέαμα και.... βροχή τα γκολ στον αγώνα Παλαιμάχων Κεφαλονιάς - Επίλεκτων φίλων



Έναν πολύ όμορφο φιλικό αγώνα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε, όσοι βρεθήκαμε σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Αντίπαλοι, η ομάδα των παλαιμάχων της Κεφαλονιάς με αυτή των Επίλεκτων φίλων ποδοσφαίρου.
Οι επίλεκτοι φίλοι ποδοσφαίρου, είναι μια ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών, από Κόρινθο, Νέα Πέραμο, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Τρίπολη, Βόλο και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ιδρύθηκε πριν 5-6 χρόνια και σκοπός της, είναι οι εκδρομές σε πόλεις της πατρίδας μας, αλλά και του εξωτερικού (Σερβία-Βουλγαρία) για φιλανθρωπικούς αγώνες.
Μάλιστα, τον προσεχή Ιούνιο θα παίξει σε δύο αγώνες στην Ιταλία!
Αγωνιστικά, είδαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, με καλό θέαμα και οκτώ συνολικά τέρματα, τέσσερα για κάθε ομάδα!
Πριν την έναρξη, οι ομάδες φωτογραφήθηκαν και οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στους γηπεδούχους.
Επίσης να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 70’ (2Χ35’), ενώ χθες οι Επίλεκτοι έδωσαν, ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στην Ιθάκη, όπου επικράτησαν των εκεί παλαιμάχων με σκορ 4-1.
Τα γκολ
Στο 12’ οι παλαίμαχοι της Κεφαλονιάς θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με ωραία κεφαλιά του Μεσοροπιάν στο β’ δοκάρι, μετά την σέντρα του Παντελειού από αριστερά σε εκτέλεση φάουλ από τον Ζάβαλη.
Στο 30’ οι επίλεκτοι φίλοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1, με ωραίο πλασέ του Γιαννουλάτου, μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα βρει στο δεξί δοκάρι του Κακούρη, μετά την ωραία κάθετη του Πετρίδη.
Στο επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 31’ θα πετύχουν την ανατροπή και το 1-2 με πολύ ωραίο φάουλ, εκτός περιοχής του Πετρίδη, που θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Κακούρη!
Αυτό το 1-2 θα είναι σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 38’ θα φέρουν το ματς στα ίσια και στο 2-2 με ωραία πλασέ του Μαρκέτου, μέσα από την περιοχή και αριστερά, ύστερα από έξυπνη κάθετη του Βαλεντή.
Στο 45’ θα είναι αυτοί που θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν 3-2 με τον Βαλεντή να φεύγει από το κέντρο στην κόντρα και να πλασάρει τον Χαραμή στην έξοδο.
Στο 50’ μάλιστα θα ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 4-2 με ένα φανταστικό σουτ του Κοττίνη, εκτός περιοχής, μετά την παράλληλη πάσα από δεξιά του Γιαννόπουλου.
Οι επίλεκτοι θα μειώσουν στο 57’ σε 3-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γραμματικού, μετά την ανατροπή του Πετρίδη από τον Κακούρη, μέσα στην περιοχή.
Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 61’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παντελειού και δύσκολη επέμβαση του Χαραμή.
Την ίδια τύχη θα έχει το σουτ του Παπακωνσταντίνου για τους φιλοξενούμενους στο 63’.
Τέλος, η ισοφάριση από τους επίλεκτους θα έρθει στο 66’ με σουτ από τη μικρή περιοχή του Ηλία, στην παράλληλη πάσα του ιδιαίτερα διακριθέντα Πετρίδη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς
Οι συνθέσεις
Παλαίμαχοι Κεφαλονιάς:Κακούρης, Γιαννόπουλος, Παντελειός, Μεσοροπιάν, Θωμάς, Βεκερίδης, Κοττίνης, Μπαζάρογλου, Βαλεντής, Τσιμάρας, Ζάβαλης.
Έπαιξαν και οι:Παπαναστασάτος Α., Λούκας, Λαδάς, Βικάτος, Μαρκέτος, Πρεντάνος Δ., Αραβαντινός, Αναλυτής Στ.
Επίλεκτοι φίλοι:Χαραμής, Λιακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ηλίας, Γιαννουλάτος, Γραμμματικός, Πετρίδης, Βιδάλης, Σουγιουλτζής, Σουγιουλτζής.
Έπαιξαν και οι: Τζάτζος, Θυμιόπουλος, Παπαδημητρίου, Καλογιάννης.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου