Παρασκευή, Μαΐου 10

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Θέατρο η Σ.Τ. των διοργανωτών των «Βεργώτειων 2019» (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, από τους διοργανωτές των «Βεργώτειων 2019» η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ενόψει των αυριανών αγώνων στο «Ανδρέας Βεργωτής».
Στο πάνελ οι διοργανωτές, με τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού και νησιωτικής πολιτικής κ. Σπ. Γαλιατσάτο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ, κ. Αποστολόπουλο, τον Νίκο Μεταξά από την συνδιοργανώτρια Γ.Ε.Κ. και την κα Όλγα Ναζάροβα. 
Παρακάθισαν επίσης και οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης, Βούλα ΠαπαχρήστουΜίλτος Τεντόγλου, Δημήτρης Τσιάμης,  Σπυριδούλα Καρύδη, ενώ παρόντες στην αίθουσα ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ. Γ. Πομάσκι - Π. Σκορδίλης και η Κεφαλονίτισα άλτρια του ύψους Μέμη Αλυσανδράτου.
Συντονιστής ήταν ο συμπατριώτης μας αθλητικός δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Νίκος Γιαννόπουλος.
Απουσίασαν δικαιολογημένα ο Δήμαρχος κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς - Ιθάκης που κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας (βρίσκονται στην Αθήνα), όπως και εκπρόσωπος του Ιδρύματος Βεργωτή.
Όλοι αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντικοί και αναγνωρισμένοι είναι πλέον αυτοί οι αγώνες, με αποτέλεσμα η Κεφαλονιά να διαφημίζεται εντός και εκτός Ελλάδας, μετά μάλιστα και την αναβάθμιση τους σε Διεθνείς, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη από την περυσινή επιτυχία!
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες και γιατί όχι να μην χειροκροτήσουμε κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ!
Εικόνες από τη σημερινή Σ.Τ.






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου