Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30

Πέρασε από την Έρυσσο 1-3 η Εύγερος (Φωτορεπορτάζ)


Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας και του Γ’ ομίλου, στο Δημοτικό Βασιλικάδων, η Εύγερος πήρε πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στη γηπεδούχο Έρυσσο με σκορ 3-1.
Ήταν ένα αρκετά καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους μια κατηγορία παραπάνω από την αντίπαλο τους, να παίρνουν τους τρεις βαθμούς σε έναν όμιλο πολύ δυνατό.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με την συμπλήρωση 20’ στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Γρ. Παπάς με διαγώνιο σουτ από δεξιά θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Λ. Καλαφάτη.
Στο 35’ η Εύγερος θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Χρ. Παπαναστασάτου μέσα στην περιοχή και ο Ν. Παπαναστασάτος με εύστοχη εκτέλεση θα πετύχει το 1-1 και την ισοφάριση για την ομάδα του.
Αυτό θα είναι και το σκορ στο πρώτο μισό του αγώνα. 
Στην επανάληψη και στο 50’ ο Χρ. Παπαναστασάτος με σουτ, μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καββαδία και το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.
Τέλος με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα «κλειδώσουν» ένα σημαντικό τρίποντο, αφού με κοντινή προβολή ο Ψάλτης θα πετύχει το τελικό 1-3.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τις κες Δ. Ρηγοπούλου και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Α.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Ντόντα, Ρεπούσης, Πατρίκιος (40’ Βαλσαμής), Ταβάνι, Καψογιώργης, Πάπα Α. (81’ Τζωρτζάτος Χ.), Λουκάτος (46’ Κακίας), Kamperi (54’ Πάπα Ρ), Πετρόπουλος, Παπάς Γρ.
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης Λ., Κρούσσος, Παπαναστασάτος Χρ. (85'  Ποιμενίδης), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Κ., Μανωλάτος, Papa (64’ Δανελάτος), Παπαναστασάτος Ν., Παππάς Χρ. (52’ Κανάκης), Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Α. (60’ Καραντινός).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Οι παρακάτω φώτο είναι των φίλων Δημήτρη Καραχρήστου και Σπύρου Κρούσσου τους οποίους ευχαριστούμε
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι
Δημήτρης Καραχρήστος
















Σπύρος Κρούσσος



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου