Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24

Super Cup 2018-2019…… Στη "μάχη" για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αύριο στο Δ.Α.Κ. Παλληξουριακός - Πρόννοι


Με τον τελικό του 2ου Super Cup 2018-2019 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ο οποίος σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο πρωταθλητής Α.Ο. Πρόννων αντιμετωπίζει σε αγώνα νοκ άουτ, τον κυπελλούχο και κάτοχο της περυσινής διοργάνωσης (3-0 την Εικοσιμία στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων), Παλληξουριακό.
Ο παραπάνω σημαντικός αυτός αγώνας, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, αύριο Τετάρτη 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η τοπική Ένωση.
Σίγουρα, δύσκολο ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού οι ομάδες δεν θα είναι σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, όπως θα επιθυμούσαν.
Όμως, είναι δυο ομάδες είναι αναμφισβήτητο ότι είναι ικανές να προσφέρουν ωραίο θέαμα και γκολ!
Οι τυπικά γηπεδούχοι «ερυθρόλευκοι», περυσινοί κάτοχοι του τίτλου, θέλουν να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία και για δεύτερη συνεχή χρονιά να αποχωρήσουν από το Αργοστόλι με την κούπα στις αποσκευές τους, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να γράψουν στην ιστορία τους την ίδια σεζόν, έναν δεύτερο και μάλιστα συνεχόμενο τίτλο, με τον ίδιο αντίπαλο που πέρυσι στο 90+, του «έκλεψαν» τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και την ευκαιρία να πετύχουν κάτι μοναδικό, το τρέμπλ!
Αυτό φυσικά που ευχόμαστε, είναι να δούμε έναν ποιοτικό τελικό και όλοι να χαρούμε από το θέαμα που θα μας προσφέρουν οι δυο ομάδες. Κάτι που θεωρούμε ότι θα συμβεί.
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι προπονητές, τόσο του Παλληξουριακού, όσο και των Πρόννων, Ηλ. Ζερβός και Δημ. Ζησιμάτος αντίστοιχα και θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ότι καλύτερο διαθέτουν, ώστε να κάνουν δικό τους, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Μάλιστα ο δεύτερος, στο 1ο Super Cup, έχασε τον συγκεκριμένο τίτλο από την ίδια ομάδα και σίγουρα θέλει να πάρει την δική του "εκδίκηση"!
Ο Διαιτητής του αυριανού τελικού και οι βοηθοί του, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από την διοργανώτρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου