Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30

Στο ρελαντί η Σάμη 8-0 τον Εθνοφρουρό


Με μια εύκολη εκτός έδρας επικράτηση, πέρασε σήμερα το απόγευμα από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Σάμη, αφού άνοιξε σεφτέ στις νίκες στον 2ο όμιλο με αντίπαλο τον ελλειπή Εθνοφρουρό, ο οποίος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα», μιας και δεν διέθετε στην σύνθεση του «μικρό» ποδοσφαιριστή!!
Τελικό αποτέλεσμα 0-8!
Όπως είναι φυσικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο κριτική δεν μπορεί να γίνει, για αυτό ας περάσουμε στα γκολ.
Τα γκολ
Στο 13’ θα έχουμε το 0-1 για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον Καπαπάτο, μετά από το συρτό σουτ του τελευταίου, ο τερματοφύλακας θα κάνει ασθενή απόκρουση και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του.
Το 0-2 θα πετύχει στο 15’ ο Βιτωράτος Δ., έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Αμούργη Ι. και ψύχραιμο πλασέ που θα καταλήξει στην αριστερή γωνία του Καμπανού.
Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20’ ο Ζαχαράτος θα γράψει το 0-3 μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Περιβολάρη και πλασέ μέσα απ την μικρή περιοχή.
Στο 23’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, με πολύ ωραίο διαγώνιο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του των γηπεδούχων για το 0-4.
Στο 27’ ο Βιτωράτος Δ., μετά από πολύ όμορφη συνεργασία από δεξιά με τον Πολυχρονάτο, με ωραίο σουτ στην κίνηση θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-5.
Μετά από 5’ και συγκεκριμένα στο 32’, ο Περιβολάρης με ωραίο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καμπανού για το 0-6.
Τα γκολ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πέφτουν βροχή για την ομάδα της Σάμης και στο 34’ ο Πολυχρονάτος θα πετύχει το 0-7, με πολύ ωραίο συρτό σουτ από δεξιά, το οποίο θα καταλήξει στην απέναντι γωνία.
Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ο Ζησιμάτος με ωραίο αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας το 0-8.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα, ενός άνισου αγώνα, μιας και ο ρυθμός έπεσε αρκετά μέχρι και την λήξη, αφού το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί πολύ πιο πριν με ένα βαρύ σκορ εις βάρος των γηπεδούχων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δημ. Βασιλάτο (φίλαθλος).
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Καμπανός, Χαρίτος, Μιχαλάτος Ν., Σέρρας, Μινέτος, Μπάμπης, Κοσμετάτος (36' Χρυσανθακόπουλος), Θωμάτος, Χριστακόπουλος, Μιχαλάτος Γ..
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βρεττός, Πολυχρονάτος, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ. (46' Παπαδημάτος), Καραγιαννάκης, Μωραΐτης Ν., Βιτωράτος Δ., Καππάτος, Ζαχαράτος (46' Κορσιάνος), Περιβολάρης (46' Trifi), Αμούργης Ι. (46' Δρακουλόγκωνας).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου