Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 5

«Καρέ» μεταγραφών από την Εύγερο

Αποτέλεσμα εικόνας για παο ευγεροσ

Με τέσσερις νέες προσθήκες, άνοιξε ο φετινός χορός της Ευγέρου, αφού απόκτησε από τα Διλινάτα τους Λευτέρη Καλαφάτη – Γιώργο Κωτατή και Νίκο Μανωλάτο, Κώστα Ματαράγκα από Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Λειβαθώ αντίστοιχα.
Ο Πρώτος, είναι ο γνωστός έμπειρος τερματοφύλακας και είναι 32 ετών.
Ο δεύτερος πέρυσι δεν αγωνίστηκε στην πρώην του ομάδα τα Διλινάτα, κυρίως λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, είναι 24 ετών και καλύπτει θέση στον χώρο του κέντρου σαν αμυντικός μέσος.
Ο Νίκος Μανωλάτος είναι 29 ετών και μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στο σχήμα της ομάδας του Θόδωρου Βουκελάτου, με κύρια αυτή του κεντρικού αμυντικού.
Τέλος ο Κώστας Ματαράγκας που αποκτήθηκε από την Λειβαθώ είναι 27 ετών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής, όσο και στον χώρο του κέντρου.
Σίγουρα, οι παραπάνω αποτελούν τρεις πολύ καλές προσθήκες στην ομάδα των Φαρακλάτων, ενώ το ενδιαφέρον υπάρχει και για κάποιους ακόμη ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
Η προετοιμασία των «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, με τον κόουτς να δίνει μεγάλη σημασία στο κομμάτι της προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, σε τοπικό κύπελλο και πρωτάθλημα.
Εικόνες






Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια 
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου