Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14

Φιλική νίκη του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επί της Α.Ε.Κ.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ε. Κεφαλονιάς, έδωσαν μεταξύ τους, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι.
Οι προπονητές των δυο ομάδων, είχαν μια καλή ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.
Ιδιαίτερα ο Σπ. Παπαδάτος, που θα χρειαστεί αρκετή δουλειά, προκειμένου η Α.Ε.Κ. να γίνει και πάλι η ομάδα των επιτυχιών!
Πιο έτοιμοι φάνηκαν οι «πράσινοι», ενώ οι «κιτρινόμαυροι», με σημαντικές ελλείψεις, παρουσιάστηκαν αρκετά κουρασμένοι από την δύσκολη προετοιμασία, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού οι πρώτοι, εκτός του ότι ξεκίνησαν πιο νωρίς, έχουν βρει ρυθμό, αντίθετα οι δεύτεροι με μικρό χρόνο προετοιμασίας, θα χρειαστούν κάποιες ημέρες ακόμη δουλειάς, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν χρειαστεί, τόσο για το τοπικό κύπελλο που ξεκινάει άμεσα, όσο και το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Νικήτρια, αν και δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους αντιπάλους, αναδείχθηκε η ομάδα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 7-0.
Σκόρερ
Μακρίδης – Ντεράι από 2, Κατσούρης, Βανδώρος, Νοάκες από 1.
Να αναφέρουμε ότι από τον πάγκο των "πράσινων" απουσίαζε ο Τάκης Φωής και την ευθύνη της ομάδας είχε ο Λ. Βανδώρος, που θα λέγανε ότι τα κατάφερε και σε αυτόν τον τομέα!
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Α.Ε.Κ. 






















































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου