Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Α.Σ.Κ.:Κλήρωση Εφηβικού και Παιδικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ


Κλήρωση Εφηβικού και Παιδικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ.
Στην αφετηρία των αγώνων οι ακαδημίες του Α.Σ. Κεφαλονιά το επόμενο Σαββατοκύριακο!
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών. Αναλυτικό Πρόγραμμα Προπονήσεων.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ η κλήρωση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για τις κατηγορίες Παίδων & Εφήβων της Α΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ όπου και συμμετέχουν οι αντίστοιχες ομάδες του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Συγκεκριμένα η κλήρωση για το εφηβικό και παιδικό:
Εφηβικό 1ος Όμιλος
Παιδικό 2ος Όμιλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΛΑΥΚΟΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 14
ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Οι ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους  θα αγωνιστούν σε Διπλούς Αγώνες. Στην Β φάση προκρίνονται  οι τέσσερις  (4) πρώτοι κάθε ομίλου.
Περισσότερες λεπτομέρειες των προκηρύξεων στο site της  ΕΣΚΑΗ
Εναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα τμήματα του ΑΣΚ το επόμενο Σαββατοκύριακο (28/9) στην Πάτρα με Παναχαϊκή οι παίδες και με Παναχαϊκό οι έφηβοι.
Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο και διακρίνονται για την παρουσία τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης με αποκορύφωμα την συμμετοχή της παιδικής ομάδας δυο συνεχόμενες χρονιές στο final -6 (2017-18 & 2018-19) και την 3η θέση των εφήβων το 2017. Την παρούσα χρονιά ο Α.Σ. Κεφαλονιά – η μόνη ομάδα στο νησί- συμμετέχει και με τα δυο του τμήματα στην Α’ κατηγορία, επίτευγμα για το οποίο ελάχιστες ομάδες της (ιδιαίτερα ανταγωνιστικής περιφέρειας) της ΕΣΚΑΗ, μπορούν να περηφανεύονται!
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Α.Σ.Κ. καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 6 το απόγευμα και Σάββατο στις 1.00 μ.μ. Υπεύθυνη εγγραφών η Μαρία Παναγιώτου (τηλ.6932491468).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ  Α.Σ. Κεφαλονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου