Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Νίκη για τα Διλινάτα στο φιλικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τα Φωκάτα (Εικόνες)


Διλινάτα – Φωκάτα, βρέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και έδειξαν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο.
Γιώργος Τόγιας και Διον. Λιονάτος άρπαξαν την ευκαιρία, είδαν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και παράλληλα δοκίμασαν διάφορα σχήματα και τακτικές, ώστε να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού κάνουν πρεμιέρα το επόμενο Σαββατοκύριακο με παιχνίδια για το τοπικό κύπελλο.
Σίγουρα είδαν αυτά που ήθελαν, μέσα από ένα καλό παιχνίδι, που πρόσφερε τέσσερα τέρματα και λογικά θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από αυτά που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Εδώ να πούμε ότι τα Διλινάτα το Σάββατο 28/9 σε αγώνα του Α’ ομίλου δίνουν αγώνα για το τοπικό κύπελλο, ενώ τα Φωκάτα θα έχουν ρεπό, μιας και η αντίπαλος του Α.Ε.Κ. δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά θέματα που την απασχολούσαν!
Για την ιστορία τα Διλινάτα επικράτησαν με σκορ 4-2!
Τα γκολ
         1-0 Ντεντλάλα
1-1  Τούρλας (πέναλτι)
2-1  Δ. Παλικισιάνος (αυτογκόλ)
3-1  Ντεντλάλα
3-2  Δ. Παλικισιάνος
4-2  Ε. Καλαφάτης
Δοκάρι είχαν τα Φωκάτα σε σουτ του Αντώνη Καππάτου.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα: (Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Νεστερένκο Ιλ., Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ., Τζωρτζάτος Διον., Δρόσος, Τζωρτζάτος Αλ., Ροντογιάννης, Ντεντλάλα, Βουκελάτος.  
Έπαιξαν και οι: Αλεξάτος, Ε. Καλαφάτης, Γεωργόπουλος, Πεφάνης.
Φωκάτα: (Δ. Λιονάτος), Καρλής, Μάλσι, Λουλάι, Μπουγάς, Φωκάς Χρ., Παλικισιάνος Δ., Ζαμπαύτης, Αραβαντινός, Δήμου, Τούρλας, Καππάτος.
Έπαιξαν και οι: Τσιαμπάος, Τσιγαρίδας, Φωκάς Ε., Λισάι, Παλικισιάνος 
Ν., Λυκιαρδόπουλος.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι Διλινάτων - Φωκάτων



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου