Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Κάθε φιλικό και καλύτερη η Α.Ε.Κ..... Νέα φιλική νίκη επί του Πυλαριακού (Εικόνες)


Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα και λίγο μετά από αυτό Διλινάτων – Φωκάτων, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Α.Ε. Κεφαλονιάς, που ανεβαίνει συνεχώς φιλοξένησε τον Πυλαριακό σε ένα προπονητικού ενδιαφέροντος παιχνίδι.
Οι δυο προπονητές, Σπ. Παπαδάτος – Κ. Βιτωράτος, μέτρησαν τις δυνατότητες και την ετοιμότητα των ομάδων τους, ενόψει των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.
Και οι δυο αποκόμισαν χρήσιμα συμπεράσματα, είτε αυτά ήταν θετικά, είτε αρνητικά με σκοπό στη συνέχεια να διορθωθούν και η κάθε μια να κυνηγήσει τον δικό της στόχο.
Να θυμίσουμε ότι, ο Πυλαριακός συμμετέχει στον 2ο όμιλο του τοπικού κυπέλλου και την Τετάρτη 2/10 φιλοξενείται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την Εικοσιμία.

Όσον αφορά την Α.Ε.Κ. βρίσκεται εκτός προγράμματος της διοργανώτριας στον Δ’ όμιλο, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά και πλέον πρέπει να περιμένει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Αν και σε αυτά τα παιχνίδια το τελευταίο που ενδιαφέρει τις αντίπαλες ομάδες είναι το τελικό σκορ, το οποίο απλά αναφέρουμε ολοκληρώθηκε με νικήτρια την ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς και σκορ 3-1!
Αυτή είναι η δεύτερη φιλική νίκη των "κιτρινόμαυρων", με αντίπαλο ομάδα της Α' κατηγορίας!!
Τα γκολ
0-1 Θωμαΐδης
1-1 Τριανταφύλλου
2-1 Βειζάι
3-1 Θεοδωρόπουλος
Να αναφέρουμε ότι, ο Άννινος είχε μια καταπληκτική απόκρουση σε εκτέλεση πέναλτι του Κλειτογιάννη.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι Α.Ε.Κ. - Πυλαριακός


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου