Κυριακή, Οκτωβρίου 13

3Χ3 για τον Παλληξουριακό 1-0 την Έρυσσο στις Βασιλικάδες

Με το παιχνίδι του Γ’ ομίλου, ανάμεσα σε Έρυσσο – Παλληξουριακό, που σήμερα παρατάχθηκε με «10» λόγω έλλειψης μικρού, το απόγευμα στις Βασιλικάδες, ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική ή αν θέλετε το μισό της σειράς και τους «ερυθρόλευκους» να προσθέτουν μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους, έστω και αγχωτική.
Ήταν η 3η συνεχόμενη και με αυτό το απόλυτο 3Χ3 κλείνουν θέση στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και στους «8» της διοργάνωσης.
Οι περσινοί κυπελλούχοι Κεφαλονιάς, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή μπάλας και πετυχαίνοντας το «χρυσό» μοναδικό τέρμα τους στο 87’, πήραν ένα ακόμη τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι, απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και πιο ποιοτική προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάποιο βαθμό και μέχρι το 87’ τον κρατούσαν δυνατά στα χέρια τους, ώσπου ήρθε ο έμπειρος Λουλούδας να βάλει τέλος στα όνειρα τους και σε μια έκπληξη που διαγραφόταν έως εκείνη τη στιγμή.
Έτσι χωρίς νίκη στη σειρά και με αυτό το αρνητικό 3Χ3, δεν έχουν πλέον ελπίδες για πρόκριση, αφού έχουν μείνει πολύ πίσω.
Σίγουρα, τα κέρδη σε αυτή την διοργάνωση θα είναι πολλά, αφού οι ποδοσφαιριστές των αδελφών Καππάτου πήραν παιχνίδια, αλλά και εμπειρίες για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, μιας και εκεί στη συνέχεια θα πέσει όλο το βάρος.
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, να πούμε ότι παρακολουθήσαμε ένα καλό και με πολύ αγωνία παιχνίδι, μέχρι τα τελευταία λεπτά του.
Φάσεις και γκολ
Σουτ στο 8’ του Αντωνάτου με το δεξί από θέση έξω αριστερά, απέκρουσε ο Καββαδίας.
Νέο σουτ του Λυκούδη από την μεγάλη περιοχή λίγο άουτ  στο 14’.
Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη στο 18’, θα στείλει την μπάλα να περάσει, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Κεφάλια του Μαυροειδή μετά από κόρνερ του Λυκούδη στο β’ δοκάρι, λίγο άουτ στο 26’.
Αντεπίθεση της Ερύσσου από τα δεξιά, στην μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 30’, ο Αδειλίνης με ωραία προβολή σταματάει σουτ του Λουκάτου κοντά στην μικρή περιοχή.
Στο 32’ ο Μουρελάτος Χ. θα βρεθεί τετ α τετ με τον Καββαδία και τον τερματοφύλακα της Ερύσσου να του στερεί την χαρά της επιτυχίας το 0-1!
Στη συνέχεια, δυο σουτ από Μαυροειδή και Μπαλάσκα, δεν έχουν τύχη και το ημίχρονο θα βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου θα περάσει στον αγώνα ο Καμινάρης, που βοήθησε πολύ την ομάδα του.
Μάλιστα στο 48’ βρέθηκε μόνος του, λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Ο Λυκούδης σούταρε στο 65’ αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Καββαδίας.
Σε μια νέα αντεπίθεση της Ερύσσου στο 68’, θα δημιουργηθεί μεγάλος κίνδυνος στην περιοχή του Παλληξουριακού, μετά από δυνατή παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, αλλά πρόλαβε και μάζεψε ο Τσέτσα.
Στο 76’ ένα σουτ στη δεξιά γωνία του Καββαδία από τον Μαυροειδή, αποκρούεται με δυσκολία από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στην επαναφορά ο Μουρελάτος σούταρε δυνατά με την μπάλα τελικά, να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Ο Λουλούδας έδωσε τη λύση στο 87’. Προωθημένος βρέθηκε αριστερά στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, απέφυγε πολύ έξυπνα τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε με το αριστερό στην απέναντι γωνία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του, για το τελικό 0-1.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ν. Καναλλάτο και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Α.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Ντόντα, Κουλουμπαρίτσης (69’ Πετρόπουλος), Πατρίκιος, Κακίας, Βαλσαμής, Πάπα Α. (69’ Καψογιώργης), Ρεπούσης, Kamperi (89’ Τζωρτζάτος), Λουκάτος (88’ Χατζής), Πάπα Ρ.
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς (46’ Καμινάρης), Μαυροειδής Χ., Λούλουδας, Λυκούδης, Μπαλάσκας (69’ Συριάτος Μ.), Μουρελάτος Χ., Κουκοβίνος, Αδηλίνης, Αντωνάτος Κ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Οι παρακάτω φώτο είναι του φίλου Δημήτρη Καραχρήστου τον οποίο ευχαριστούμε

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου