Τετάρτη, Οκτωβρίου 23

Μια ανάσα από την πρόκριση η Εύγερος 4-2 την Έρυσσο στα Φαρακλάτα (Εικόνες)


Με το άλλο παιχνίδι του Γ’ ομίλου, ανάμεσα σε Εύγερο και Α.Ο. Ερύσσου, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου και τους γηπεδούχους να παίρνουν νίκη, μισή πρόκριση, από τους φιλοξενούμενους με σκορ 4-2.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου ήταν αρκετά καλή, σε ένα καλό ποιοτικά και ανοικτό παιχνίδι, πέτυχε το ζητούμενο και με την διαφορά στο +6 από τον Εθνικό, θα πρέπει να αυτοκτονήσει στη συνέχεια, για να μην βρεθεί στην επόμενη κληρωτίδα της Ένωσης για τους «8» της διοργάνωσης.
Αντίθετα, αυτήν των αδελφών Καππάτου, μετά και τη σημερινή της ήττα και το αρνητικό 4Χ4, απώλεσαν κάθε ελπίδα πρόκρισης, ευρισκόμενοι στην τελευταία θέση του ομίλου με 0 βαθμούς.
Σίγουρα, αυτό που προέχει για το τεχνικό δίδυμο της Ερύσσου είναι οι εμπειρίες μέσα από δυνατά παιχνίδια προκειμένου οι ποδοσφαιριστές τους, να είναι έτοιμοι για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που θα ξεκινήσει σε λίγο, μιας και αυτός είναι ο στόχος τους.
Να πούμε ότι είχαμε και δυο κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι, μία για κάθε ομάδα. Από τους γηπεδούχους τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε ο Β. Λάσκαρης στο 77’ με απ’ ευθείας κόκκινη και από τους φιλοξενούμενους ο Ν. Παλικισιάνος με δεύτερη κίτρινη στο 80’.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα μπουν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο  και προηγηθούν 1-0 μόλις στο 1’.
Ο Ποιμενίδης θα κάνει το σουτ από κοντά για να αποκρούσει ο Καββαδίας, η μπάλα θα φτάσει στον Ν. Παπαναστασάτο που θα κάνει την σέντρα στην περιοχή, στο δεύτερο δοκάρι και ο Ψάλτης με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Λάσκαρης στο 3’ θα είναι ο σκόρερ του 2-0 με δυνατό σουτ.
Οι γηπεδούχοι στο 19’ Θα πετύχουν το 3-0 με νέα κεφαλιά του Ν. Ψάλτη στο πρώτο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαγγελάτου.
Η Έρυσσος, θα μειώσει στο 3-1 με τη συμπλήρωση 36’ αγώνα με πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Ν. Καββαδίας και είχε υποπέσει ο Ψάλτης ανατρέποντας στην περιοχή τον Kamperi.
Αυτό το 3-1 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63’ ο έμπειρος σκόρερ της ομάδας Γ. Κανάκης, θα κλέψει την μπάλα από τον Καββαδία, ο οποίος προσπάθησε να τον αποφύγει και θα πλασάρει από μακριά στην άδεια εστία για το 4-1 των φιλοξενούμενων.
Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 89’ στο τελικό 4-2, με ένα σουτ του Ε. Sula και ενώ η μπάλα πριν θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Λάσκαρης, Καραντινός (33’ λ.τ. Παπαναστασάτος Α.), Ψάλτης, Κράλης, Παπαναστασάτος Ν., Κωτάτης (64’ Λεγάτος), Βαγγελάτος, Σταματέλος, Ποιμενίδης (39’ λ.τ. Κανάκης), Παππάς (53’ Δανελάτος).
Έρυσσος:(Α.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Πάπα Α. (59’ Sula), Ντόντα, Ρεπούσης, Κακίας, Παλικισιάνος, Καψογιώργης (46’ Ταβάνι), Παπάς Γρ. (87’ Γερολυμάτος), Kamperi (75’ Rexha), Λουκάτος, Πάπα Ρ.
Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι από τον φακό 
του φίλου Σπ. Κρούσσου τον οποίο ευχαριστούμε




















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου