Τετάρτη, Οκτωβρίου 23

Στους "8" ο Παλληξουριακός πέτυχε το 4Χ4 με νίκη επί του Εθνικού 3-0


Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και στο τοπικό της Παλλικής,  ο Παλληξουριακός θα συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στη σειρά και τον Γ’ όμιλο, διατηρώντας το απόλυτο 4Χ4, αφού θα είναι ο νικητής με σκορ 3-0, επί του συμπολίτη του Εθνικού Κεφαλονιάς.
Μια νίκη που φυσικά ισοδυναμεί με την είσοδο του στην επόμενη φάση και μαθηματικά στους «8» της διοργάνωσης και μάλιστα, εκτός απροόπτου με την πρωτιά.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παλληξουριακός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή  και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πήρε τη νίκη – πρόκριση.
Οι τυπικά γηπεδούχοι του Εθνικού, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, όμως έδειξαν αρκετά βελτιωμένοι.
Έτσι στα δυο παιχνίδια που απομένουν, θα πρέπει να συμβούν πολλά και διάφορα για να γίνουν αυτοί κατοχή του επόμενου εισιτηρίου στον όμιλο τους.
Η Εύγερος μετά τη νίκη της επί του Α.Ο. Ερύσσου έχει τον πρώτο λόγο, αφού εκτός από δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα πρέπει να ηττηθεί, την τελευταία αγωνιστική, στο Ληξούρι με σκορ πάνω από 0-3!!
Πάντως στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Σ. Αναλυτή, όπως προαναφέραμε, παρουσιάστηκε καλύτερη από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια της και το πάλεψε, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.
Τα γκολ
Στο 44’ σε μια σύγχυση στη περιοχή του Εθνικού και στη σέντρα, από δεξιά του Σιμωτά, αποκρούουν οι αμυντικοί για να φτάσει η μπάλα στον Α. Λυκούδη, ο οποίος με ένα απ’ ευθείας διαγώνιο δεξί βολέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Andrea, για το 0-1.
Το 0-2 θα πετύχει σ 52’ με εντυπωσιακό αριστερό, φαλτσαριστό σουτ ο Σπ. Μαρκάτος, λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, με την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί «Γ» και αφού πρώτα βρίσκει στο δοκάρι της εστίας των τυπικά γηπεδούχων να καταλήγει στα δίχτυα.
Σκόρερ του 0-3 για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 88’ ο Αλ. Λυκούδης, ο οποίος εκμεταλλεύεται νέα αμυντική σύγχυση και με ένα αριστερό βολέ, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Andrea.
Να αναφέρουμε, ότι εκτός των τρία τερμάτων που πέτυχαν, οι «ερυθρόλευκοι», είχαν και δύο δοκάρια με τους Σπ. Μαρκάτο και Χρ. Μουρελάτος Χρ.. Και τα δύο στο β’ ημίχρονο με σουτ.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Κατερέλο (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Andrea, Διονυσάτος, Αναλυτής Θ., Γιακουμάτος, Αναλυτής Δ., Γαβαλάς, Παπαδάτος Δημ. (58’ Αραβαντινός), Σινάι, Αναλυτής Γ., Κατερέλος, Λιάτος.
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Λουκέρης, Σιμωτάς (86’ Σπυράτος), Μαυροειδής Χ. (46’ Κουκοβίνος), Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (62’ Haxhioj), Μαρούλης, Τοzaj, Μουρελάτος Χρ., Αδηλίνης (62’ Συριάτος), Αντωνάτος Κ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου