Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

Νέα νίκη για τα Διλινάτα 5-0 την Πρόοδο στην Ιθάκη και έφτασαν το 5Χ5!


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εντός ενός 4ημερου, πέρασαν από την Ιθάκη και την τοπική Πρόοδο τα αήττητα Διλινάτα, αφού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου επικράτησαν των «κοκκινόμαυρων» εύκολα με σκορ 5-0.
Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γ. Τόγια στη διοργάνωση και 3η στις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος, διατηρώντας παράλληλα και το απόλυτο 5Χ5 (2 κύπελλο - 1 πρωτάθλημα) και συν τις δύο του πρωταθλήματος φτάνει το 7Χ7!
Αντίθετη ακριβώς η πορεία των γηπεδούχων, οι οποίοι με ένα αρνητικό 5Χ5 συν επίσης δύο του πρωταθλήματος, φτάνουν το 7Χ7 και έτσι παραμένουν κολλημένοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και εκεί αναμένεται να τερματίσουν, μιας και ο τελευταίος τους αγώνας, έστω και να είναι νικηφόρος, δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν αρκετά καλό, με τους φιλοξενούμενους καλύτερους, να παίρνουν μια δίκαιη, εύκολη και καθαρή νίκη.
Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και μόλις 12 ποδοσφαιριστές, ενώ και βοηθοί διαιτητού έπαιξαν οι φίλαθλοι κ.κ. Ε. Πόρτολος και Τζίμας, αφού ούτε η α’ βοηθός παρουσιάστηκε στο γήπεδο!
Φάσεις και γκολ
Με τη συμπλήρωση 20’ στο παιχνίδι, ο Χάνος θα κάνει λάθος γύρισμα στον Τσιντήλα, θα εκμεταλλευτεί ο Ν. Κοσμάτος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα του «οδηγό» στο σκορ 0-1.
Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα για το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 με ωραίο πλασέ του Διον. Τζωρτζάτου, μετά από την εξαιρετική κάθετη του Γ. Τζωρτζάτου.
Σειρά του Αλ. Τζωρτζάτου να χρισθεί σκόρερ στο 72’ και να «κλειδώσει» οριστικά τη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας με πλασέ από το σημείο του πέναλτι το 0-3.
Ο Διον. Τζωρτζάτος, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια θα κόψει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Ντεντλάλα, ο οποίος θα πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα, για το 0-4.
Το τελικό 0-5 θα γραφτεί στο 84’ από το νεαρό Αλ. Τζωρτζάτο, ο οποίος θα πετύχει παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στην δεξιά γωνία του Γ. Τσιντήλα. 
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους φιλάθλους κ.κ. Ε. Πόρτολο και Ε. Τζίμα.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Πάτερης Μ., Κασσιανός, Ηλιόπουλος, Λαγκαδάς, Γρίβας Ι., Bushi, Τσάμης, Λιβιεράτος, Χάνος (62’ Πίππος), Γαλάτης.
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Καλλιντέρης, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Αλ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Γ., Νεστερένκο Α., Πολλάτος Δημ. (46’ Τζωρτζάτος Κ.), Κοσμάτος, Νεστερένκο Ι., Πούλα, Ντεντλάλα.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου