Κυριακή, Οκτωβρίου 27

Πέρασαν από την Ιθάκη τα Διλινάτα 2-0 την Πρόοδο και έπιασαν κορυφή


Με το παιχνίδι Προόδου – Διλινάτων, σήμερα το πρωί στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας στο Βαθύ, η ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα επικρατήσει των γηπεδούχων με σκορ 2-0 και θα συνεχίσει αήττητη σε όλες τις φετινές διοργανώσεις με το απόλυτο 6Χ6, πραγματοποιώντας ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στη σεζόν!
Το παιχνίδι ήταν μέτριο, την ομάδα του Γ. Τόγια πιο ποιοτική και καλύτερη να μην δυσκολεύεται ιδιαίτερα, να φύγει με ένα ακόμη τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα, από το νησί του Οδυσσέα.
Οι γηπεδούχοι, με ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα δεν έχουν καταφέρει να χαμογελάσουν για κάποια επιτυχία τους μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να διατηρούν ένα πολύ αρνητικό ρεκόρ με 6 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Σίγουρα χρόνος βελτίωσης υπάρχει, αλλά πρέπει αυτό να γίνει άμεσα γιατί φέτος θα έχουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, τόσο στην κορυφή, όσο και την ουρά της κατηγορίας.
Συμπερασματικά, η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη και τους φέρνει πλέον να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα  στην Α’ κατηγορία, από πολύ νωρίς!
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ ο Βουκελάτος θα βγάλει την παράλληλη σέντρα από αριστερά στον επερχόμενο Πεφάνη, αυτός θα κάνει το σουτ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι και τον Γ. Τσιντήλα να σώνει στην αριστερή του γωνία, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Νέο σουτ του Μπαζάρογλου στη συνέχεια αποκρούεται από τον Γ. Τσιντήλα στην αριστερή του γωνία.
Με την συμπλήρωση 10’ στο παιχνίδι, η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων θα καρποφορήσει και με τον Βουκελάτο, από πολύ κοντά πετυχαίνουν το 0-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαζάρογλου και την κεφαλιά του Α. Νεστερένκο που απέκρουσε αρχικά εντυπωσιακά ο Γ. Τσιντήλας.
Ο Γ. Τσιντήλας κορυφαίος της ομάδας του, στο 15’ θα αποκρούσει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία, το δυνατό σουτ του Πεφάνη και θα σώσει από το 0-2 και παράλληλα κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.
Και πάλι ο Γ. Τσιντήλας θα κάνει εντυπωσιακή απόκρουση, με τη βοήθεια και του δοκαριού, στο σουτ του Βουκελάτου, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Α. Νεστερένκο σε κενή εστία, θα την ξαναστείλει στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!
Έτσι, με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 0-1, θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν φάνηκαν καθόλου επιθετικά.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 61’, ο Τσιντήλας θα πραγματοποιήσει νέα πολύ καλή επέμβαση στο σουτ του Πεφάνη.
Στο 72’ ο Κοσμάτος που πριν 2’ είχε περάσει στο παιχνίδι θα πετύχει το 0-2 και κάπου εκεί θα «κλειδώσει» μια σημαντική νίκη για την ομάδα του.
Ο Δημ. Πολλάτος θα ξεφύγει από αριστερά και θα δώσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Κοσμάτο με τον τελευταία να κοντρολάρει και να πλασάρει τον Γ. Τσιντήλα.
Στη συνέχεια και στο 77’ σε ένα σουτ του Βουκελάτου, ο Τ. Τσιντήλας αποκρούει την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος του και σώνει την εστία των γηπεδούχων.
Στο 82’ ο Γ. Τσιντήλας, που είχε πολύ δουλειά σήμερα, με έξοδο θα αποκρούσει το πλασέ του Κ. Τζωρτζάτου.
Τέλος στο 87’ ο Κοσμάτος, θα μπει στην περιοχή από δεξιά και θα κάνει το σουτ, που και αυτή την φορά ο Γ. Τσιντήλας θα αποκρούσει με διπλή προσπάθεια.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τις κες Χ. Μιχαλιτσιάνου και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Πάτερης Μ., Τσιντήλας Τ., Καλούδης, Λαγκαδάς, Γρίβας Ι., Κελασίδης, Λιβιεράτος (80’ Κωστόπουλος), Κανέλλος, Χάνος (75’ Ηλιόπουλος), Γαλάτης.
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Μπαζάρογλου (46’ Πολλάτος), Τζωρτζάτος Διον. (46’ Δρόσος), Γεωργόπουλος, Τζωρτζάτος Αλ., Βουκελάτος, Πεφάνης,  Τζωρτζάτος Δημ. (70’ Νεστερένκο Ι.), Τζωρτζάτος Κων., Νεστερένκο Α., Σπαθής (70’ Κοσμάτος).
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι κυπέλλου των δυο ομάδων

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου