Τρίτη, Οκτωβρίου 22

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής Α' - Γ' ομίλου του τοπικού κυπέλλου


Αύριο Τετάρτη 23/10 η 4η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου 
για τους Α’ και Γ’ όμιλο
Συνέχεια του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 23/10, με αγώνες του Α’ και Γ’ ομίλου.
Συγκεκριμένα, σε Ιθάκη – Αργοστόλι – Ληξούρι – Φαρακλάτα.
Είναι παιχνίδια για τον β’ γύρο της διοργάνωσης ή αν θέλετε για την 4η αγωνιστική.
Το σημαντικότερο είναι αυτό του Αργοστολίου όπου τα Διλινάτα φιλοξενούνται από τον τυπικά γηπεδούχο, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο πρωί!
          
Αναλυτικά η 4η αγωνιστική
Τετάρτη  23/10
Στο βαθύ της Ιθάκης ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου με το παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική Πρόοδο και τον Ηρακλή Πρόννων, σε ένα παιχνίδι με αρκετό αγωνιστικό ενδιαφέρον, έστω και αν τις δυο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία.
Άλλωστε, στον Α’ γύρο στα Τζαννάτα οι φιλοξενούμενοι, είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 1-0.
Οι γηπεδούχοι, μέχρι τώρα και στις τέσσερις επίσημες εμφανίσεις τους μετρούν ισάριθμες ήττες.
Έτσι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρώτη τους επιτυχία.
Ο Ηρακλής, πολύ βελτιωμένος τη φετινή περίοδο, έχει πετύχει στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια του, μία μόνο νίκη και αυτή επί της σημερινής του αντιπάλου, ενώ έχει και δύο ήττες.
Στην Ιθάκη θα ταξιδέψει με στόχο μια καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο για να τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης, στους «8» της διοργάνωσης.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι ενδιαφέρον, όπως προαναφέραμε και τους «κοκκινόμαυρους» της Ιθάκης, να επιδιώκουν νίκη-ρεβάνς, απέναντι σε μια καλή ομάδα που θα το παλέψει.
            
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, στις 4 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, φιλοξενεί τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, όπως έχουμε ξανά αναφέρει, βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κατέχουν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τους αντιπάλους τους, έχοντας δυο νίκες και μία ήττα και με τρίποντο θα βρεθούν με το ενάμισι πόδι, για να μη
ν πούμε και με τα δύο, στον επόμενο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι μέχρι τώρα διατηρούν το απόλυτο, τόσο στον συγκεκριμένο θεσμό, όσο και σε αυτόν του πρωταθλήματος και βρίσκονται στην κορυφή.
Μια νίκη τους δίνει και μαθηματικά την πρόκριση δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σειρά και μάλιστα σαν πρώτοι στον Α’ όμιλο.
Ίσως όμως και η ισοπαλία να τους είναι αρκετή ώστε να το πετύχουν (ανάλογα το αποτέλεσμα της Ιθάκης).
Περιμένουμε ένα σπουδαίο, ανοικτό παιχνίδι, ανάλογο του α’ γύρου με γκολ και θέαμα.
            
Στις 16:15, σε παιχνίδι του Γ’ ομίλου στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και στο τοπικό της Παλλικής, ο Εθνικός Κεφαλονιάς, φιλοξενεί τυπικά γηπεδούχος τον Παλληξουριακό, σε ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, με μια πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία, παραμένει αήττητη στον θεσμό με το απόλυτο 3Χ3, αφού στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, κάνοντας το ρεπό της.
Έτσι, βρίσκεται στην κορυφή με 9 βαθμούς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμη και μια ισοπαλία της δίνει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους «8» και μαθηματικά.
Οι «κυανόλευκοι» από την άλλη, με μια μέτρια παρουσία μέχρι τώρα, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης σε αυτό το παιχνίδι, δύσκολα μπορούν να ελπίζουν.
Περιμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, με τον ποιοτικότερο Παλληξουριακό να είναι το φαβορί για τη νίκη, κάτι που αν τελικά συμβεί, μπορεί να του δώσει, εκτός της πρόκρισης, ακόμη και την πρωτιά στον όμιλο.
Ο Εθνικός θα ψάξει μια καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση, θέλοντας να πάρει ρεβάνς της βαριάς ήττας του στον α’ γύρο στο ίδιο γήπεδο.
            
Μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:15, στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα, η Εύγερος στη ρεβάνς του υπέρ της 3-1 στις Βασιλικάδες και στα πλαίσια του α’ γύρου, φιλοξενεί την Έρυσσο, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί για την επικράτηση.
Οι γηπεδούχοι, με μια αρκετά καλή μέχρι σήμερα παρουσία, σε κύπελλο και πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, μετρούν 2 νίκες, μια ήττα (κύπελλο) και μια ισοπαλία (πρωτάθλημα).
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλουν νίκη και μόνο νίκη, απέναντι στην ουραγό ομάδα του ομίλου, για να πανηγυρίσουν πρόωρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και σε συνδυασμό πάντα με το παιχνίδι του Ληξουριού την πρόκριση τους.
Οι φιλοξενούμενοι του Α.Ο. Ερύσσου, που δείχνουν αρκετά ανεβασμένοι φέτος, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μηδαμινές πλέον πιθανότητες πρόκρισης και με ισάριθμες ήττες στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει σε αυτή την σειρά.
Στα Φαρακλάτα, θα κατέβουν για μια καλή εμφάνιση και για το καλύτερο, πολύ περισσότερο να κερδίσουν εμπειρίες και παιχνίδια που θα τους δώσουν κίνητρο για τη συνέχεια και το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, που είναι άλλωστε ο φετινός τους στόχος.
Περιμένουμε, από δυο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν και θέαμα, ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, αλλά και αρκετά γκολ!
               
Η βαθμολογία
Α’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
3
3
0
0
9 - 1
9
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3
2
0
1
7 - 5
6
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
3
1
0
2
3 - 7
3
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
3
0
0
3
1 - 7
0
            
Γ’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
3
3
0
0
10 - 0
9
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
3
2
0
1
6 - 2
6
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
3
1
0
2
3 - 12
3
4.
Α.Ο. Ερύσσου
3
0
0
3
2 - 7
0
            
Η επόμενη 5η αγωνιστική
(30/10/2019)
Α’  Όμιλος
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Α.Ο. Διλινάτα
2.
Π.Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Γ’  Όμιλος
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου