Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

Νίκησε στην Έρυσσο ο Εθνικός 2-0 και τα παίζει όλα για όλα με Εύγερο (Εικόνες)


Ούτε αυτή η αγωνιστική ήταν η τυχερή για την Έρυσσο, μιας και στο σημερινό της παιχνίδι στις Βασιλικάδες, με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς, θα γνωρίσει νέα ήττα με σκορ 0-2.
Ήταν η 5η συνεχόμενη στη διοργάνωση για την ομάδα της Ερύσσου, η οποία παρότι το παιχνίδι της ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησε να πάρει κάτι.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν, παρέμειναν στην 3η θέση, μειώνοντας στους -3 από την δεύτερη Εύγερο και στο φινάλε με αντίπαλο την ίδια ομάδα, θα τα παίξουν όλα για όλα στην έδρα τους τον Άγιο Αντώνη, με στόχο νίκη με τρία τουλάχιστον τέρματα διαφορά, γράφοντας μια τεράστια επιτυχία!
Το παιχνίδι στις Βασιλικάδες ήταν αρκετά καλό, ανοικτό επιθετικά με αρκετές ευκαιρίες, ενώ η βροχή έκανε πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Τα γκολ
Το 0-1 του Εθνικού θα πετύχει στο 19’ ο Γ. Αναλυτής με πλασέ, μέσα από την περιοχή, ύστερα από την ωραία συνεργασία Δ. Αναλυτή – Π. Κατσιβέλη και την κάθετη πάσα του τελευταίου στη μικρή περιοχή.
Με αυτό το σκορ οι ομάδες θα κάνουν ημίχρονο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 84’ ο ίδιος σκόρερ θα πετύχει το τελικό 0-2.
Ο Μαρούλης θα φύγει στην κόντρα από αριστερά και θα πασάρει στον Γ. Αναλυτή, ο τελευταίος θα μπει στην περιοχή, πλασάρει εύστοχα τον Καββαδία και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ερύσσου, «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη της ομάδας του.
Μια νίκη που της δίνει οξυγόνο και μια τελευταία ευκαιρία στο φινάλε με αντίπαλο την Εύγερο. Εκεί που θα χρειαστεί την υπέρβαση και την επιτυχία άνω των τριών τερμάτων.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και Β. Βρυώνη (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Α.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Ντόντα, Ρεπούσης, Ταβάνι, Κακίας, Παπάς Γρ., Πάπα Α. (48’ Γερολυμάτος), Χαντζής, Rexha P. (79’ Ραπάι), Πάπα Ρ., Sula Er (52’ Pali Den).
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Andrea, Λιάτος (57’ Μπόνγκο), Αναλυτής Θ., Γιακουμάτος, Πατρίκιος, Σιμωτάς Ι., Αναλυτής Δ., Γαβαλάς, Κατσιβέλης (78’ Μαρούλης), Σινάι (46’ Διονυσάτος), Αναλυτής Γ.

Οι παρακάτω φώτο είναι του φίλου Δημήτρη Καραχρήστου τον οποίο ευχαριστούμε











































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου