Παρασκευή, Οκτωβρίου 18

Η Pre game της πρεμιέρας του 40ου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο η πρεμιέρα του 40ου τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20/10 στο 40ο τοπικό πρωτάθλημα, με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής και συνολικά των 5 αγώνων του προγράμματος.
Ένα το Σάββατο 19/10, το πρωί στον Καραβόμυλο και τα υπόλοιπα 4 την επόμενη ημέρα, Κυριακή 20/10 σε Φαρακλάτα, Τζαννάτα και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Ας ελπίσουμε ότι, αυτή την περίοδο, θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό και ποιοτικό πρωτάθλημα, με την ευχή, στο τέλος η πρωταθλήτρια ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να εκπροσωπείται και το ποδόσφαιρο μας, σε μια ανώτερη και εκτός νησιών κατηγορία.
Εμείς, θα είμαστε πάντα παρόν στα γήπεδα και θα καταγράφουμε κάθε στιγμή, μεταφέροντας το αγωνιστικό ενδιαφέρον στις οθόνες των υπολογιστών σας.
Τέλος, να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες, να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στους ποδοσφαιριστές, υγεία επιτυχίες και προπάντων, μακριά από τραυματισμούς προσφέροντας μας, θέαμα.
Ας χαρούμε λοιπόν, όλοι μαζί τις στιγμές που προσφέρει μόνο ο «βασιλιάς» των σπορ, το ποδόσφαιρο!!
Αυτή την αγωνιστική ο Παλληξουριακός έχει ρεπό.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  19-10-2019   ώρα:15:15
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Φωκάτα
Βουτσινάς
Άγγελος
Ρηγοπούλου Δ.
Κομητόπουλος Π.
Κυριακή  20-10-2019   ώρα:11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Καρλής Α.
Ρηγοπούλου Δ.
Κυριακή  20-10-2019   ώρα:15:15
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Π.Α.Ο.  Κεφαλονιάς
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Καρλής Α.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Κυριακή  20-10-2019   ώρα:16:15
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εθνικός Κεφ.
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Κομητόπουλος Π.
Μπακάκη Ε.
Κυριακή  20-10-2019    ώρα:16:15
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Βουτσινάς
Άγγελος
Ρηγοπούλου Δ.
Μάστορα Μ.
         
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
Σάββατο  19/10
Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το Σάββατο το απόγευμα στον Καραβόμυλο, Σάμη – Φωκάτα εγκαινιάζουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και σίγουρα θέλουν να κάνουν καλό ποδαρικό.
Μετά λοιπόν από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και τους ισάριθμους αγώνες που έδωσαν οι ομάδες για τον θεσμό του τοπικού κυπέλλου, σειρά παίρνει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας περιόδου 2019-2020!
Οι γηπεδούχοι που διαθέτουν μια αξιόλογη και νεανική ομάδα προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και θα ψάξουν την ολική επαναφορά για να επανέλθουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ότι φέτος θα τα καταφέρουν καλύτερα από πέρσι.
Σχετική εικόναΠαίζουν στην έδρα τους και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευθούν.
Από την άλλη η ομάδα της Λακήθρας, πιο ενισχυμένη από ποτέ, φέτος έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και μια νίκη στην πρεμιέρα, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για την επιτυχία των στόχων της.
Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε ντέρμπι.
Οι δυο ομάδες φυσικά και έχουν δικαίωμα στην επιτυχία.
              
Κυριακή  20/10
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή στις 11:30 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης και εδώ θα λέγαμε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.
Η ομάδα της Λειβαθούς, μετά την περυσινή περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επέστρεψε να αποδείξει ότι έχει σφυγμό και μάλιστα πολύ δυνατό.
Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τοπικό κύπελλο, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με το απόλυτο 3Χ3 και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει και πάλι.
Σίγουρα στο στρατόπεδο της ομάδας, όλοι θέλουν να μπουν με το δεξί στην κατηγορία και αυτός θα είναι ο στόχος τους.
Αντίθετος ο βίος των Ιθακησίων, που τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του τοπικού κυπέλλου γνώρισαν τρεις ήττες και έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά.
Έτσι, ότι καταφέρουν καλύτερο σε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, θα είναι σημαντικό κέρδος και θα μοιράσει χαμόγελα και πίστη για τη συνέχεια.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και τις δυο ομάδες να παλεύουν για την κατάκτηση της πρώτης φετινής τους νίκης στη διοργάνωση.
              
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 15:15, στο Δημοτικό Τζαννάτων οι περυσινοί πρωταθλητές Πρόννοι, θα φιλοξενήσουν τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι, που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, αφού βρίσκονται ήδη επικεφαλής στον Δ’ όμιλο, με ισάριθμες νίκες στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα και με σχεδόν εξασφαλισμένη την είσοδο τους στους «8» του τοπικού κυπέλλου. 

Αποτέλεσμα στην πρεμιέρα ν α θέλουν να συνεχίσουν με το "δεξί" και συγχρόνως να ανεβάσουν το σερί των επιτυχιών τους.

Τα ίδια πάνω – κάτω ισχύουν και για του νεοφώτιστους στην Α’ κατηγορία του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, οι οποίοι δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου θα παίξουν την πρόκριση, αφού κατέχουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου σε τρεις αγώνες μετρούν δύο νίκες και μια ήττα.
Φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά στους «πράσινους» και αν συνεχίσουν έτσι, μπορεί να είναι και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Στα Τζαννάτα, σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο, απέναντι στους πρωταθλητές, όμως θα παίξουν με πίστη για το καλύτερο, παλεύοντας και ελπίζοντας, στο ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία και την ιστορική συμμετοχή τους σε αυτή, να φύγουν με κάτι θετικό από τους Πρόννους.  
                         
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 4:15, τα Διλινάτα αντιμετωπίζουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον Εθνικό Κεφαλονιάς, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει φαβορί.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού», πολύ ενισχυμένη την χρονιά αυτή, έδειξε και στο κύπελλο, ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για το νταμπλ.
Στον Α’ όμιλο που συμμετέχει και στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε, διατηρεί το απόλυτο νικών 3Χ3 και φυσικά είναι επικεφαλής στον όμιλο, με σχεδόν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της, στον επόμενο γύρο (απομένει το τυπικό και για μαθηματική).
Οι «κυανόλευκοι» από το Ληξούρι, στον δικό τους όμιλο τον Γ’, δεν φάνηκαν έτοιμοι, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού ουσιαστικά φέτος είναι μια διαφορετική, από πέρυσι ομάδα και νέο προπονητή, με αποτέλεσμα να  κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Στους τρεις αγώνες που συμμετείχαν, γνώρισαν δυο φορές την ήττα, ενώ κατέκτησαν μόνο μια νίκη.
Όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει φαβορί και αυτή είναι η ομάδα του Γ. Τόγια, μιας και είναι πιο ποιοτική από τον αντίπαλο της, σίγουρα καλύτερη και με περισσότερες επιλογές.
Ο Εθνικός, η ομάδα του Σάκη Αναλυτή, θα προσπαθήσει για το καλύτερο και κυρίως για μια πειστική εμφάνιση που θα δώσει και την ανάλογη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, αφού ο στόχος της φέτος, θα είναι η παραμονή!
Περιμένουμε έναν ανοικτό παιχνίδι με καλό θέαμα και γκολ!                              
              
Τέλος, την αυλαία της πρεμιέρας ρίχνει, το παιχνίδι του Ενωσιακού στα Φαρακλάτα, το οποίο θα ξεκινήσει την ίδια ώρα (4:15) και την Εύγερο να φιλοξενεί τον Πυλαριακό.
Ένα σημαντικό παιχνίδι, τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και τους νεοφώτιστους στην Α’ κατηγορία φιλοξενούμενους, από την Πύλαρο.
Στη φετινή χρονιά και μέχρι τώρα, οι αντίπαλοι έχουν θα λέγαμε μια πολύ καλή παρουσία στον θεσμό του τοπικού κυπέλλου, σε Γ’ και Β’ όμιλο αντίστοιχα, όπου με δύο νίκες και μια ήττα βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα των ομίλων τους και πολύ κοντά στο να βρεθούν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με τις 8 ομάδες που θα προκριθούν.
Σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες και να κάνουν σεφτέ στις νίκες με το «καλημέρα», μετά το κύπελλο και στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας!
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, με όπλο της έδρας της, θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη και το πρώτο πολύ σημαντικό τρίποντο της χρονιάς.
Κάτι διόλου εύκολο, αφού η ομάδα του Κ. Βιτωράτου διαθέτει ένα αξιόλογο και καλοδουλεμένο σύνολο.
Σίγουρα, θα κατέβει στα Φαρακλάτα για ένα καλό αποτέλεσμα, στην επιστροφή της στη "μεγάλη" κατηγορία, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.
Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον, από όλες τις απόψεις παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες, έχουν δικαίωμα να ελπίζουν στο αποτέλεσμα που επιθυμούν. 
         
Η επόμενη αγωνιστική
(2η 26-27/10/2019)
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Σάμης
3.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Α.Ο. Διλινάτα
4.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
5.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Π.Α.Ο. Εύγερος
--
Ρεπό: Α.Ο. Πρόννοι
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου