Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

Στο "0" κόλλησαν Εικοσιμία - Πρόννοι στο ντέρμπι και παραμένουν σε τροχιά 4αδας


Οι γηπεδούχοι, θα μπουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 25’ θα είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους, χωρίς ωστόσο, εκτός από κάποιες στημένες φάσεις, να απειλούν ιδιαίτερα, στη συνέχεια οι Πρόννοι ισορρόπησαν και άρχισαν να πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν.
Όμως, στις πολύ καλές στιγμές που είχαν ήταν άστοχοι.
Έτσι το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ και τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για την επανάληψη, που ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.
Το δεύτερο μέρος, ήταν μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να χάνουν ευκαιρίες (πιο σημαντικές οι γηπεδούχοι) να πάρουν το ματς, αφού αυτό που έλειπε ήταν το γκολ.
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Εικοσιμία παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρώην προπονητή της και νυν των Πρόννων Δημ. Ζησιμάτο για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο.

Την πλακέτα παρέδωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Λ. Κουμαριώτης.
Φάσεις και  γκολ
Με τους γηπεδούχους να έχουν βρει καλό ρυθμό στο παιχνίδι, στο 11’ θα φτάσουν πολύ κοντά στο να προηγηθούν, όταν ο Μινέτος στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, θα πιάσει ωραία κεφαλιά, μετά το φάουλ του Μπούσι και η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Ο Κουστουμπάρδης στο 16’ με έγκαιρη έξοδο θα προλάβει τον Πολλάκη και θα διώξει την μπάλα με τα πόδια, ύστερα από την κάθετη του Κόμητα στην πλάτη της άμυνας.
Ένα φάουλ του Μπούσι στο 27’ από αριστερά και λίγο μετά το κέντρο, θα φέρει την μπάλα στο β’ δοκάρι με τον Ντ. Ντουκάι να πιάνει την κεφαλιά, όμως είναι άστοχος και την στέλνει, έξω από το «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων.
Στο 44’ οι Πρόννοι θα κερδίσουν ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά. Εκτελεί ωραία ο Μοντεσάντος, όμως ο Κουστουμπάρδης με πολύ ωραία επέμβαση θα απομακρύνει την μπάλα δύσκολα και στη συνέχεια το ίδιο θα κάνουν και οι αμυντικοί του.
Μεγάλη ευκαιρία για τους Πρόννους να πετύχουν το 0-1, όταν ο Κόμητας με πολύ έξυπνη πάσα θα βρει τον Πολλάκη να κινείται κάθετα στην περιοχή και απέναντι από τον Κουστουμπάρδη, που θα του κλείσει το οπτικό πεδίο, με αποτέλεσμα το πλασέ του να περάσει, ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.
Τελευταία φάση στο πρώτο μισό του αγώνα στο 45+2’ με τον Κορσιάνο από το σημείο του πέναλτι να τροφοδοτεί με κοντινή κεφαλιά τον Ντ. Ντουκάι στην μικρή περιοχή και αριστερά, όμως το σουτ του τελευταίου θα βρει στα σώματα και η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ, που δεν εκτελέστηκε ποτέ, μιας και είχαμε τη λήξη του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου, ο Μοντεσάντος θα βγάλει από αριστερά την σέντρα στο β' δοκάρι για τον Πολλάκη, που χάνει το κοντρόλ με αποτέλεσμα, πιεζόμενος στη συνέχεια από τον Κουμαριώτη, να σουτάρει στην αγκαλιά του Κουστουμπάρδη.
Στην έξυπνη πάσα του Δάρα, στο επόμενο λεπτό, ο Κουστουμπάρδης θα βγει και θα απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια, πριν γίνει απειλητικός ο Helaj, που έμπαινε επικίνδυνα.
Μεγάλη απόκρουση του Παπαβασιλείου στο σουτ του Μινέτου, μέσα από την περιοχή και δεξιά στο 57'
Καλή ευκαιρία θα χαθεί στο 67' για τους γηπεδούχους, όταν Μπούσι - Κορσιάνος αλλάζουν ωραία μπάλα, όμως το τελείωμα του τελευταίου είναι κακό και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 73' ο Κόμητας από δεξιά, θα βγάλει καλή σέντρα για τον Πολλάκη και ο τελευταίος από το σημείο του πέναλτι, θα σουτάρει στη κίνηση και θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ.
Νέα μεγάλη επέμβαση του Παπαβασιλείου στο 75' στο σουτ του Μπούσι από το σημείο του πέναλτι, ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Ντ. Ντουκάι.
Ένα πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ του Κόμητα, εκτός περιοχής στο 81' θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 90+4' ο Α. Ντουκάι θα δει 2η κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αποστολάτο και θα αποβληθεί, αφήνοντας την ομάδα του με "δέκα" για το υπόλοιπο του αγώνα.
Τέλος στο 90+6' η ομάδα της Λειβαθούς θα χάσει την ευκαιρία να "κλέψε" τη νίκη στην κοντινή κεφαλιά του Μπελτσώνια, μετά το φάουλ του Λογκόνη από δεξιά, αφού θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Το σφύριγμα της λήξης θα βρει ισόπαλες τις δυο ομάδες χωρίς σκορ σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος που έπαιξε για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία σαν διαιτητής, στο σημερινό παιχνίδι, με βοηθούς τις κες Ε. Μπακάκη και Γ. Αλυσανδράτου.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης (86' Χρίστο), Καμπανός, Μινέτος (87' Μπελτσώνιας), Ντουκάι Α., Λογκόνης, Ντουκάι Ντ., Κορσιάνος (70' Πολλάτος), Μπούσι, Κούρτι, Κονόμη (79' Tozaj).
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Σπαθής, Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Δάρας, Xhelaj (90+3' Κουρκουμέλης Κ., Κόμητας, Κουρκουμέλης Σπ. (61' Ρώσσης), Αποστολάτος, Πολλάκης, Μοντεσάντος (70' Κουρκουμέλης Αλ.).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου