Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Παιχνίδι για γερά νεύρα στα Φαρακλάτα Εύγερος - Εικοσιμία 3-3 στις καθυστερήσεις


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με συνεχή βροχή (έγινε και 5λεπτη διακοπή εξ αιτίας), 6 γκολ και ανατροπές, σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα Εύγερος και Εικοσιμία μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3!
Οι Φαρακλάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της Εικοσιμίας και προηγήθηκαν μόλις στο 7’ στο σκορ 2-0.
Στη συνέχεια, η ομάδα της Λειβαθώς, που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη, ισορρόπησε και πήρε την πρωτοβουλία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 44’.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε δραματικά και τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα και να κλείνουν την παρουσία τους στο παιχνίδι ισόπαλες με το τελικό 3-3.
Μάλιστα, στο τέλος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να φύγουν από το Ενωσιακό με τους τρεις βαθμούς της νίκης!
Σε γενικές γραμμές, είχαμε ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι με 6 τέρματα, πολλές εναλλαγές στο σκορ και μεγάλη αγωνία, αν και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Φάσεις και  γκολ
Στο 5’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0, όταν από λάθος απομάκρυνση της μπάλας, ο Κανάκης θα πασάρει στην περιοχή στον Papa και αυτός με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μεσολωρά.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα θα πετύχουν το 2-0, όταν ο Κωτατής θα βγάλει την σέντρα από αριστερά και ο Κανάκης με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μεσολωρά, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Όλα είχαν ξεκινήσει στραβά για την Εικοσιμία, πλην όμως με την εμπειρία τους κατάφεραν να φέρουν αρχικά στα ίσια το παιχνίδι και στη συνέχεια να προηγηθούν κιόλας.
Στο 14’ Ο Α. Κορσιάνος, με ένα καταπληκτικό σουτ από 35 μ. θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Καραχάλιου για να μειώσει στο 2-1.
Ο Καραχάλιος στο 28’ θα νικήσει τον Α. Κορσιάνο, ο οποίος ύστερα από μια όμορφη ατομική προσπάθεια, θα αποφύγει τους αντιπάλους του, θα κάνει το δυνατό σουτ και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει δύσκολα την μπάλα, στην επιστροφή προλαβαίνουν οι αμυντικοί που κοντράρουν το σουτ του Πολλάτου και στη συνέχεια απομακρύνουν.
Στο 44’ και πάλι ο Α. Κορσιάνος, με μια νέα ατομική προσπάθεια, θα μπει στην περιοχή από δεξιά και θα πιάσει ένα σουτ που θα στείλει την μπάλα στην στην απέναντι γωνία του Καραχάλιου, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 62’ ένα δυνατό σουτ του Ν. Παπαναστασάτου θα βρει στην θέση του τον Κουστουμπάρδη που μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 64’ ο Ντ. Ντουκάι θα βρει στην περιοχή τον Α. Κορσιάνο και αυτός θα κάνει την γυριστή κεφαλιά για να μπλοκάρει την μπάλα ο Καραχάλιος.
Σε ένα σουτ του Λογόνη, εκτός περιοχής στο επόμενο λεπτό, ο Καραχάλιος θα διώξει δύσκολα την μπάλα κόρνερ.
Ο Κανάκης θα απαντήσει στο 67’ με το σουτ του όμως, να στέλνει την μπάλα να καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Κουστουμπάρδη.
Και στο 87’, οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν την ανατροπή, αφού θα πετύχουν το 2-3 με πλασέ του Κούρτι, στο τετ α τετ του με τον Καραχάλιο, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κονόμη.
Πλέον μπαίνουμε στις καθυστερήσεις που ήταν αρκετές, μετά την προσωρινή διακοπή, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Στο 90+1’ Καραχάλιος θα σώσει με εντυπωσιακές επεμβάσεις τα διαδοχικά σουτ των Κούρτι – Α. Κορσιάνου και θα κρατήσει το 2-3.
Στο 90+9’ οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν σε 3-3 με τον Papa να σημειώνει με κοντινό πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, μετά την σέντρα από δεξιά του Κανάκη.
Τέλος, στο 90+10’ ένα πολύ μακρινό σουτ του Α. Κορσιάνου αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Καραχάλιο, που στέλνει την μπάλα κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελείται, με την μπάλα να φτάνει στο β’ δοκάρι στο Χρίστο που θα κάνει το σουτ και πάλι όμως ο τερματοφύλακας της Ευγέρου διώχνει σε νέο κόρνερ.
Από την απόκρουση μάλιστα των αμυντικών και συγκεκριμένα του Λεγάτου ο Θεοδωρόπουλος θα φύγει στην κόντρα, απέναντι από τον Κουστουμπάρδη, θα κάνει όμως ένα εντελώς αδύναμο σουτ και η μπάλα αποκρούεται εύκολα, από τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για να «κλέψει» η ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο.
Αυτή η ισοπαλία είναι η 5η στη φετινή περίοδο για την Εικοσιμία που χάνει έδαφος, έστω και αν έπιασε στην 3η θέση του Πρόννους.
Από την άλλη η ομάδα του Θ. Βουκελάτου ορθολογικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, απέδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι μπορεί να «χτυπήσει», οποιοδήποτε αντίπαλο, παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, ακόμη και όταν καίει η μπάλα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Γ. Αλυσανδράτου.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ., Λάσκαρης, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Κ., Καραντινός (82’ Παπαναστασάτος Α.), Papa, Βαγγελάτος (85’ Μανωλάτος), Κανάκης, Σταματέλος (53’ Θεοδωρόπουλος), Κωτατής (89’ Λεγάτος).
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Μεσολωράς (26’ Κουστουμπάρδης), Τζάκης, Μπελτσώνιας (26’ Καμπανός), Μινέτος, Χρίστο, Λογκόνης, Ντουκάι Ντ. (85’ Κουμαριώτης Λ.), Κορσιάνος, Πολλάτος Αλ. (53’ Κονόμη), Κούρτι, Τοζάι.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου