Σάββατο, Δεκεμβρίου 21

Επιτυχημένο και φέτος το 7ο τουρνουά αλληλεγγύης "Φ. Τσιλιμιδός"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 21/12 το απόγευμα, με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και πολλές συμμετοχές, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το καθιερωμένο τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός», στην μνήμη του αθλητικογράφου Φώτη Τσιλιμιδού που τόσο ξαφνικά και πριν 8 χρόνια, έφυγε από κοντά μας.
Ο Φώτης, ήταν ένα διαμάντι στον χώρο, ένα χαμογελαστό παιδί. Ήταν ένα κόσμημα για την αθλητική δημοσιογραφία του νησιού μας και όχι μόνο.
Το σημερινό τουρνουά, ήταν το 7ο συνεχόμενο με διοργανωτή όπως κάθε χρόνο τον Α.Ο. Κεφαλληνιακό 2013.
Η προσπάθεια των διοργανωτών, ήταν μεγάλη και σπουδαίας σημασίας, αφού εκτός από την διεξαγωγή ενός ακόμη τουρνουά, έπρεπε να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη, ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.
Το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά 3Χ3 «Φ. Τσιλιμιδός», ξεκίνησε στις 15:00 με τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μίνι ανάμεσα στις ομάδες του Κεφαλληνιακού και του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Επίσης, στο ίδιο σημείο ο Π. Ματιάτος πρόσφερε μια μπάλα στον αθλητή του Κεφαλληνιακού Μάριο Γαρμπή, ο οποίος ήταν ο νικητής σε ένα διαγωνιστικό παιχνίδι ελευθέρων βολών.
Αμέσως μετά τη λήξη του παραπάνω αγώνα, έγινε η βράβευση στον πολύπειρο προπονητή του Α.Σ.Κ. Πάνο Ματιάτο για την συνολική προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ της Κεφαλονιάς.
Κατόπιν ξεκίνησε η δυνατή δράση με το τουρνουά 3Χ3, όπου συνολικά συμμετείχαν 16 ομάδες.
Ακολούθησε στις 18:30 ο διαγωνισμός τρίποντων (προκριματική-τελική φάση), όπου εδώ συμμετείχαν 30 αθλητές.
Στα τρίποντα τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Πορτελάνος, αθλητής του Ν.Ε.Ο.Λ., ο οποίος στον τελικό πέτυχε 12 πόντους και παρέλαβε το ειδικό βραβείο του αγώνα, από τον υπεύθυνο αθλητισμού της ΚΕΔΗΚΕ κ. Δ. Κουμαριώτη, μαζί με ένα συμβολικό χρηματικό έπαθλο, προσφορά της οικογένειας του Γεράσιμου Τσιλιμιδού και της μητέρας του κ. Καλλέργας Τσιλιμιδού..
Τέλος λίγο αργότερα διεξήχθη το final4 του 3Χ3 με τους ημιτελικούς.
Στο τελικό του 3Χ3 αγωνίστηκαν τα Μελομακαρονάκια με αντίπαλο τους Κούρλιανς, όπου οι πρώτοι ήταν οι νικητές με σκορ 21-12.
Παρακολουθήσαμε όμορφα παιχνίδια, ενώ ο τελικός όπως κάθε χρόνο ήταν εντυπωσιακός!!
Τέλος, πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στους νικητές.
Σίγουρα και αυτή την χρονιά «Φωτάρας», μας από εκεί ψηλά που βρίσκεται, χαίρεται που οι φίλοι του δεν το ξεχνούν και ότι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου.
Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές!
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου