Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Πρωταθλητής "χειμώνα" ο Παλληξουριακός με αγχωτική νίκη


Πέρασε και από τον Καραβόμυλο ο Παλληξουριακός, όπου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας θα πάρει μια αγχωτική νίκη, επί του αξιόμαχου Πυλαριακού με σκορ 1-0.
Έτσι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού, μια στροφή πριν τη λήξη του α’ γύρου θα κερδίσει ένα ακόμη παιχνίδι, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο και τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας «χειμώνα».
Καλές λοιπόν γιορτές θα κάνουν οι Ληξουριώτες, που θα πετύχουν την 8η νίκη τους σε 9 παιχνίδια, δείχνοντας ασταμάτητοι στην κούρσα για την πρωτιά, αρχικά της κανονικής περιόδου.
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, ούτε σε αυτό το παιχνίδι κατάφεραν να σταματήσουν το αρνητικό σερί που κουβαλάνε από την 3η αγωνιστική, μετά την τελευταία νίκη τους επί της Προόδου Ιθάκης με εκείνο το 3-2, έχει φτάσει στο 5Χ5!! και πλέον ζητούνται βαθμοί, αφού κινδυνεύουν.
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο με τους όμως γηπεδούχους να ισορροπούν και να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο, όπου και θα χάσουν κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Φάσεις και γκολ 
Μόλις στο 3’ η ομάδα του Παλληξουριακού θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κουκοβίνος θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Φλαμιάτο τον οποίο και θα αποφύγει, όμως το πλασέ του θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φλαμιάτου.
Στο 11’ όμως οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ σε 0-1. Ένα "χρυσό" γκολ, όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια!
Συγκεκριμένα ο Λουλούδας θα αναλάβει την απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ θα νικήσει τον Φλαμιάτο, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία και στα δίχτυα για το προβάδισμα της ομάδας του.
Στο 18’ ο Κλειτογιάννης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ, από πολύ μακρινή απόσταση, με τον Τσέτσα όμως να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Ένα ωραίο σουτ στο 24’ του Χρ. Σιμωτά για την ομάδα του Παλληξουριακού, θα στείλει την μπάλα να περάσει, λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων άουτ.
Στο 28’ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Λυκούδη, να κάνει το δυνατό σουτ και τον Φλαμιάτο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, θα έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, η οποία θα είναι από την πλευρά των γηπεδούχων, τον Κλειτογιάννη να εκτελεί απευθείας το φάουλ από δεξιά, τον Τσέτσα να αποκρούει με υπερένταση και στη συνέχεια η μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς του.
Με αυτό το 0-1 θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ο Πυλαριακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και στο 56’ θα χάσει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Γιαννάτο, όταν θα βρεθεί μόνος με τον Τσέτσα, ύστερα από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Γρηγοράτου, να αποφεύγει τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακού, όμως θα χάσει το κοντρόλ και η μπάλα θα καταλήξει, λίγο άουτ από την εστία. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, νέο καλό σουτ του Γιαννάτου, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού.
Από κει και πέρα, το ματς θα παιχτεί στο χορό του κέντρου, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι, τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν μια αγχωτική μεν, αλλά σημαντική νίκη με σκορ 1-0 και τους γηπεδούχους, να περιμένουν το επόμενο παιχνίδι, ώστε να προσπαθήσουν να σπάσουν αυτό το αρνητικό ρεκόρ.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος, SaliajRexha, Νικολοβιένης Θ. (76’ Φάντης), Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σταμούλης, Αλυσανδράτος Σπ., Αλυσανδράτος Μ..
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς, Haxhiaj, Αδηλίνης, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (69’ Μαυροειδής Ν.), Κουκοβίνος, Μαυροειδής Χ.(59’ Λούσκος), Μουρελάτος Χρ. (56’ Ηλιόπουλος), Μουρελάτος Χ.-Σ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου