Κυριακή, Οκτωβρίου 29

"Λευκή" ισοπαλία στον Καραβόμυλο... Σάμη - Εικοσιμία έμειναν στο 0-0

Σήμερα Κυριακή απόγευμα, σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου για τον 2ο όμιλο, στο Δημοτικό Καραβομύλου και στη σκιά των γεγονότων της περασμένης Τετάρτης, ο Α.Ο. Σάμης θα αναδειχθεί ισόπαλος χωρίς σκορ απέναντι στον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Μια ισοπαλία που δεν επηρεάζει τους στόχους των δύο ομάδων αφού ήδη έχουν περάσει στους "8" του τοπικού κυπέλλου και στα προημιτελικά, ακόμη και αν φιλοξενούμενοι μηδενιστούν στο παιχνίδι που διακόπηκε την περασμένη Τετάρτη και και της αφαιρεθεί -1 βαθμό.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις, λόγω τιμωριών από το παιχνίδι της Τετάρτης.

Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη συνάντηση, το θέαμα ήταν μέτριο, υπήρξε αρκετή δύναμη και από τις δύο ομάδες και έλειψαν οι καλές στιγμές από αυτό, αφού ήταν ελάχιστες και μπορούμε να αναφέρουμε δύο σημαντικές για τους “κυανόλευκους” της Λειβαθούς στο 24' όταν ο Κ. Μωραΐτης θα σώσει την εστία του στο τετ α τετ του με τον Φίλιππα και μία άλλη στο 70' περίπου, πάλι σε τετ α τετ, αυτή την φορά του Ντ. Ντουκάι με τον Μωραΐτη και το τερματοφύλακα της Σάμης να λέει και πάλι “όχι”.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα και τους γηπεδούχους, ήταν η αντικατάσταση του Γ. Καρασαββίδη στο 37' λόγω τραυματισμού.

Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους για το αίσιο τέλος ενός αγώνα που πριν λίγες μέρες έμοιαζε επικίνδυνο.

Η στάση των δύο ομάδων σε όλο το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή και δεν δημιούργησαν προβλήματα, ούτε έδωσαν αιτίες!

Άλλωστε, το γεγονός ότι στο τέλος έδωσαν τα χέρια και αποχώρησαν αγαπημένοι, κλείνοντας μια πληγή που είχε ανοίξει πριν λίγες ημέρες τα λέει όλα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χ. Τοτάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ., Βαλάτος (89' Παππάς, Ζησιμάτος, Κλαουδάτος, Βιτωράτος, Μωραΐτης Ν., Δελαπόρτας, Μετάι (46' Χάνδρας), Τρίφι Γ. (67' Σπυράτος), Rexha, Καρασαββίδης ( 37' λ.τ. Τρίφι Μ. - Καραγιαννάκης).

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Αλυσανδράτος, Κουμαριώτης (67' Παπαδόπουλος), Φωκάς, Μάθιου, Αραβαντινός (67' Ντρεγιάι), Βαλεντής, Ηλιόπουλος, Καμπανός, Ντουκάι Ντ. (80' Ντουκάι Α.), Καραγιάννης (89' Τζάκης), Φίλιππας.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου