Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Τσεκάρισε το "εισιτήριο" για την 8αδα η Εύγερος 4-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η τυπικά φιλοξενούμενη Εύγερος, θα πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και σκορ 4-1, πετυχαίνοντας έτσι την 2η και πολύ σημαντική στη διοργάνωση και στη φάση των ομίλων.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Θ. Βουκελάτου ήταν καλύτερη, είχε την περισσότερη ώρα κατοχή μπάλας, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όπου μέσα από αυτές θα πετύχει 4 τέρματα, ενώ θα έχει και δυο δοκάρια.

Οι "πράσινοι" και σε αυτό το παιχνίδι προσπάθησαν, άλλωστε έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να φύγουν με κάτι θετικό από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Έτσι, η συνέχεια αναμένεται χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι ματιές πλέον στρέφονται στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, όπου εκεί θα χρειαστούν μεγαλύτερη ετοιμότητα και σίγουρα τύχη.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Ατομική ενέργεια του Σαμακοβλή από αριστερά και τα όρια της περιοχής, θα κάνει το σουτ με καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα κοντράρεται και καταλήγει κόρνερ.

Ένα σουτ του Πάπα Ε. στο 12' θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία των τυπικά γηπεδούχων.

Στο επόμενο λεπτό, ο Κουράνης θα κάνει ένα απερίσκεπτο χέρι στην περιοχή και θα υποδειχθεί το πέναλτι. Εκτελεί ο Γ. Πολλάκης για το 0-1 της Ευγέρου.

Ένα σουτ του Σπ. Πολλάκη στο 16' μέσα από την περιοχή, ο Καμπίτσης διώχνει και η μπάλα αφού βρει στο οριζόντιο δοκάρι θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.

Στο 32' ο Ε. Πάπα, μετά την πάσα από αριστερά του Βαγγελάτου, θα σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καμπίτση άουτ.

Στο 34' οι "οράνιε" θα προηγηθούν στο σκορ με 0-2 με σκόρερ τον Ν. Παπαναστασάτο με κοντινή προβολή, ύστερα από τη σέντρα του Σταματέλου από αριστερά και την αδυναμία των αμυντικών να διώξουν την μπάλα.

Ο Ντότσι στο 35' με ωραία ενέργεια θα μπει στην περιοχή, όπου θα ανατραπεί από την Σπ. Πολλάκη και τον κ. Αντωνιάδη να υποδεικνύει την παράβαση.

Εκτελεί ο ίδιος για να αποκρούσει ο Γαλανόπουλος, στην επαναφορά της και πάλι ο Ντότσι σουτάρει για να βρει η μπάλα στα σώματα των αμυντικών να καταλήξει στον Σαμακοβλή, ο οποίος πλασάρει στην άδεια εστία για να σώσει πάνω στη γραμμή ο Αλεξάτος.

Αυτό το 0-2 για τους φιλοξενούμενους θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα παρέμεινε η ίδια.

Ο Μόκας στο 47' θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής για να πέσει στη δεξιά του γωνία ο Καμπίτσης και να διώξει πολύ δύσκολα την μπάλα κόρνερ.

Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 50' σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πολλάκη.

Μετά από δύο λεπτά, ο Πολλάκης θα πετύχει το 0-3 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ψηλά στα δίχτυα του Καμπίτση.

Ο Μόκας θέλει να απειλήσει με το σουτ που επιχειρεί στο 63', όμως η μπάλα καταλήγει άουτ, λίγο πάνω από την εστία.

Στο επόμενο λεπτό ο Σταματέλος θα σταθεί άτυχος, αφού το σουτ που πραγματοποιεί θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι "πράσινοι" θα μειώσουν το σκορ σε 1-3 στο 66', μετά από εκτέλεση κόρνερ αριστερά του Σαμακοβλή και κεφαλιά του Μιχαλάκη στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 84' ο νεαρός Α. Πάπα θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και ο Καμπίτσης θα σώσει την εστία του από το 1-4 απομακρύνοντας με τα πόδια.

Στο 90+2' ο Θεοδωρόπουλος θα κλέψει την μπάλα από τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, Καμπίτση και θα πλασάρει στην άδεια εστία για το τελικό 1-4.

Αυτό το 1-4 δίνει στην ομάδα του Θ. Βουκελάτου και μαθηματικά το ένα εισιτήριο πρόκρισης στην 8αδα και τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, ενώ από την άλλη η ήττα για τους πράσινους είναι καταδικαστική, αφού είναι απίθανο να αλλάξει την τύχη του στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Στ. Πλαχούρα και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καμπίτσης, Ποιμενίδης (55' λ.τ. Σταυρουλάκης), Μπουγάς, Κουράνης (24' Παρασκευόπουλος), Μιχαλάκης, Σαμπανάι, Ζέκιο (55' Βεντουρής), Σαμακοβλής, Ντότσι (71' λ.τ. Κρητικός), Πάπα (71' Μούτσα), Μπεσάι.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Πάπα Ε., Παπαναστασάτος Ν., Βαγγελάτος (35' λ.τ. Μόκας), Πολλάκης Γ. Dedlala L), Αλεξάτος (70' Μπούζος), Πολλάκης Σπ. (46' Θεοδωρόπουλος), Σταματέλος (70' Βανδώρος), Λασκαράτος, Ντεντλάλα, Πάπα Α..

Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου