Τρίτη, Οκτωβρίου 24

Αύριο Τετάρτη 25/10 το εξ' αναβολής παιχνίδι Εικοσιμίας - Σάμης για το τοπικό κύπελλο

Ένα ακόμη ενδιαφέρον, εξ' αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, αύριο Τετάρτη 25/10. 

Αυτή την φορά για τον 2ο όμιλο και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα σε δύο δυνατές και ποιοτικές ομάδες, με υψηλούς στόχους διάκρισης φέτος, τον Α.Ο. Εικοσιμίας και τον Α.Ο. Σάμης.

Δύο ομάδες με νέους προπονητές στην άκρη του πάγκου τους, νέες φιλοσοφίες, αρκετά δουλεμένες, αλλά και πολλά όνειρα και φιλοδοξίες γενικότερα τη φετινή σεζόν.

Οι "κυανόλευκοι" της Λειβαθούς οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του συγκεκριμένου ομίλου, στην πρεμιέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αλλά και την 3η αγωνιστική στο Ληξούρι δεν δυσκολεύθηκαν ιδιαίτερα να περάσουν το εμπόδιο του Αστέρα Ληξουρίου και να πάρουν τη νίκη, με σκορ 5-1 και 7-0 αντίστοιχα, επί της μοναδικής εκπροσώπου της Β' τοπικής κατηγορίας που συμμετέχει στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι, στο ένα παιχνίδι που έχουν δώσει μέχρι τώρα, επικράτησαν του ιδίου αντιπάλου χωρίς πρόβλημα στον Καραβόμυλο 6-0 και βρίσκονται στην 2η θέση -3 βαθμούς από τον αυριανό τους αντίπαλος, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αγωνιστικά, περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με γηπεδούχους και φιλοξενούμενους να βάζουν στόχο το 3Χ3 και 2Χ2 αντίστοιχα, αλλά και τους τρεις σημαντικούς για την πρωτιά του ομίλου βαθμούς.

Το περιμένουμε δυνατό και με καλό θέαμα, κάτι που μπορούν να δώσουν οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!

Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί οι διαιτητές.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου